Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κεντρικής Μακεδονίας: ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ- ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ



Οι συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη δεκάδων «υπεράνω πάσης υποψίας» παραγόντων της πόλης γιασυμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με κύρια απασχόληση τους εκβιασμούς, την τοκογλυφία και την προστασία νυχτερινών κέντρων αναδεικνύει την ηθική και πολιτική δυσοσμία του μαύρου μπλοκ που βρίσκεται στην κυβέρνηση.
Όταν η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ εγκληματεί «νόμιμα» σε βάρος όλου του εργαζόμενου λαού, τα πρωτοπαλίκαρά τους συμπληρώνουν το παζλ με την παράνομη εγκληματικότητα. Αυτοί που στηρίζουν την τοκογλυφία των ελληνικών και ξένων τραπεζών και καλούν τους εργαζόμενους να πληρώσουν τα βάρη του δημόσιου χρέους και συνολικά της καπιταλιστικής κρίσης, είναι λογικό να συμπληρώνουν το πλούσιο εισόδημά τους και με την ιδιωτική τοκογλυφία. 
Από αυτό το «θεάρεστο» έργο δεν θα ήταν δυνατό να απουσιάζει η φασιστική ακροδεξιά: ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας του Κ. Βελόπουλου (ΛΑΟΣ) στέκεται αντάξιος συνεχιστής του ομογαλάκτου του υποψήφιου περιφερειάρχη της Χρυσής Αυγής στη Δυτική Ελλάδα που είχε συλληφθεί πέρσι για ανθρωποκτονίες, οπλοκατοχή και συμμετοχή σε κυκλώματα της νύχτας. 
Από κοντά βέβαια και το συνδικαλιστικό στέλεχος της ΠΑΣΚ Εφοριακών, ο οποίος είχε άλλο τρόπο να αναπληρώσει τις τεράστιες μισθολογικές περικοπές σε σχέση με τη συντριπτικήπλειοψηφία των εργαζομένων του κλάδου του, γι’ αυτό και φρόντιζε πάντα να σαμποτάρει τους απεργιακούς αγώνες. 

Η περιφερειακή κίνηση Κεντρικής Μακεδονίας «ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΑΝΤΑΡΣΙΑ» νιώθει δικαιωμένη τόσο για τις καταγγελίες της, όσο και για το σύνθημα «Φασίστες, τραπεζίτες και τροικανοί όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί», το οποίο βροντοφώναζαν τα μέλη της στις πανεργατικές διαδηλώσεις. Ας το θυμηθούν όσοι  επιτέθηκαν στον εκλεγμένο περιφερειακό σύμβουλο της παράταξής μας Γιάννη Κούτρα για την καταγγελία των σκανδάλων της διοίκησης Ψωμιάδη και του συστήματος το οποίουπηρετεί. 
Ο μόνος δρόμος για να γλιτώσουμε από τους νόμιμους και παράνομους απατεώνες είναι να ανατρέψουμε αυτή την άθλια συγκυβέρνηση και το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα με απεργίες διαρκείας, καταλήψεις και διαδηλώσεις, με συνελεύσεις και επιτροπές αγώνα παντού. Για να πληρώσουν την κρίση αυτοί που τη δημιούργησαν, οι καπιταλιστές, και όχι οι εργαζόμενοι και οι ανάγκες τους.

2 σχόλια:

  1. http://xronika05.blogspot.com/2012/01/blog-post_776.html

    Όταν πέρνουμε αναρτήσεις σύντροφοι ας βάζουμε την πηγή μας. Υποτίθεται ότι έχουμε άλλη ηθική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συντροφε

    1.την ανακοινωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κεντρικης Μακεδονιας τη λαβαμε με mail και τη δημοσιευσαμε αυτουσια
    2.το blog σεβεται παντα την προελευση των αρθρων που δημοσιευει και αναφερει την πηγη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...