Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τους εργαζόμενους του Alter

Αντιπροσωπεία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ επισκέφτηκε σήμερα τον τηλεοπτικό σταθμό ALTER για να εκφράσει την αλληλεγγύη στους εργαζομένους του σταθμού που συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας τους από τις 10 Νοέμβρη. Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν ο Α. Χάγιος, περιφ. σύμβουλός Αττικής, ο Π. Κωνσταντίνου δημ. σύμβουλος Αθηνών, ο Π. Σωτήρης και ο Μ. Ρίζος από το συντονιστικό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τους εργαζομένους του σταθμού και έγινε αναλυτική ενημέρωση από τον εκπρόσωπο των εργαζομένων Γ. Φιλιππάκη.

Από την μεριά των εργαζομένων του σταθμού έγινε αναλυτική ενημέρωση για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων, την προσπάθεια που κάνουν ο σταθμός, με τα απεργιακά δελτία αλλά και τα κείμενα στην οθόνη, να λειτουργήσει ως βήμα αγώνα και διαμαρτυρίας, για τον υποδειγματικό τρόπο με τον οποίο έχουν οργανώσει την κατάληψη και την περιφρούρηση του χώρου, για την αλληλεγγύη με την οποία απαντούν στο οξύ κοινωνικό πρόβλημα που ήδη αντιμετωπίζουν, για την αλληλεγγύη που έχουν δεχτεί από άλλους κλάδους αλλά και από απλούς εργαζομένους και πολίτες αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο οι ίδιοι δείχνουν αλληλεγγύη, με τρόφιμα και άλλα υλικά σε άλλους χώρους που είναι σε κινητοποίηση.
Από τη μεριά της, η αντιπροσωπεία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ εξέφρασε την πιο πλατιά και θερμή αλληλεγγύη σε έναν αγώνα που πρέπει να αγκαλιαστεί από όλους τους εργαζομένους, ιδίως σε μια περίοδο που το μαύρο μέτωπο της κυβέρνησης, του κεφαλαίου και της Τρόικα επιχειρεί λεηλασία των εργατικών δικαιωμάτων. Για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι πολύ σημαντικό ότι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ όχι μόνο αγωνίζονται αλλά και δίνουν βήμα σε άλλους αγωνιζόμενους κλάδους, κάτι που είναι παραπάνω από αναγκαίο σε εποχές ιδεολογικής τρομοκρατίας και κατευθυνόμενης ενημέρωσης. Γι’ αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε και η αλληλεγγύη να συνεχιστεί και να ενταθεί, οι αγώνες να συντονιστούν και να κλιμακωθούν, οι εργαζόμενοι στον ALTER αλλά και σε όλους τους κλάδους να δικαιωθούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...