Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Οι ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ επιστρέφουν στο Χορευτό Πηλίου!

Ένας χρόνος γεμάτος κοινωνικές και πολιτικές συγκρούσεις, οδέυει προς το τέλος του. Μάθαμε πολλά από τις νίκες και τις υπαναχωρήσεις μας, από τις επιθέσεις και τις αναδιπλώσεις τις εξουσίας. Βγαίνουμε πιο έμπειροι από τις μάχες αυτές, αλλά και πιο σίγουροι για την αναγκαιότητα της αντικαπιταλιστικής ανατροπής ως όρο για την επιβίωση της κοινωνίας και το άνοιγμα του δρόμου για το χτίσιμο μιας άλλης κοινωνίας, στηριγμένης στην αλληλεγγύη, τη συντροφικότητα και την ελεύθερη δραστηριότητα των ανθρώπων.
Αυτή η κοινωνία θα χτιστεί στα ερείπια της παλιάς! Αλλά δε μπορεί, παρά να αρχίσει να χτίζεται από σήμερα, γύρω από κάθε δραστηριότητα των εργαζόμενων και των νέων. Σ’ αυτή τη κατεύθυνση κινούνται κάθε χρόνο οι πολιτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις των ΑΝΑΙΡΕΣΕΩΝ σε όλο τους το φάσμα (φεστιβάλ, λέσχες, περιοδικό και κάμπινγκ), σ’ αυτή τη κατεύθυνση καλούμαστε όλοι μας να εντείνουμε τις προσπάθειές μας! Για να αποδείξουμε ότι από σήμερα και σ΄ όλο το δρόμο προς την κοινωνική χειραφέτηση, υπάρχει δυνατότητα για συλλογική αλληλοστηριξη μέσα στη δίνη της κρίσης, ότι υπάρχει δυνατότητα για άλλο πολιτισμό έξω από τον αγοραίο, ότι υπάρχει δυνατότητα για συλλογική και ανατρεπτική αυτό-μόρφωση.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ οργανώνουν το συλλογικά οργανωμένο κάμπινγκ τους στο Χορευτό Πηλίου. Στο χώρο του παλιού και παρατημένου δημοτικού κάμπινγκ, ένα χώρο που οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες της νεολαίας ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ξαναέστησαν από την αρχή με την εργασία τους πέρυσι, θα στηθεί και φέτος ένα ξεχωριστό και μοναδικό πολιτιστικό και πολιτικό γεγονός. Από τις 20 Ιούλη έως και τις 5 Αυγούστου, ο χώρος αυτός θα βρίσκεται στα χέρια μας και θα λειτούργει χωρίς εργοδότες και εργαζόμενους, προϊστάμενους και χαμάληδες, αλλά από τον ίδιο τον κόσμο που θα κάνεις τις διακοπές τους εκεί. Συλλογικά φροντίζουμε για το φαγητό μας, τη καθαριότητα του χώρου, τη διασκέδαση μας αλλά και τη προστασία του περιβάλλοντος.
Η περυσινή εμπειρία των καθημερινών πολιτικών συζητήσεων, των καθημερινών συναυλιών, των αθλητικών δρώμενων, των διεθνών συμμετοχών, του εκπληκτικού κλιματος ανάμεσα στους 1000 κατασκηνωτές που γέμισαν αυτή τη πανέμορφη τοποθεσία, θα ναι οδηγός και το φετινό πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί άμεσα μετά από ανοιχτές διαδικασίες διαμόρφωσής του που θα ανακοινώσει η νΚΑ σε μια σειρά από πόλεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...