Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ BLACK WATER ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜOΝΑ



ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ-ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ SECURITY

H ναζιστική Χρυσή Αυγή, απολαμβάνοντας την στήριξη της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, την συνεργασία ΕΛ.ΑΣ.-ΕΥΠ και την ατιμωρησία της αστικής δικαιοσύνης προχωρά ακάθεκτη στα αυταρχικά της σχέδια που ολοένα περισσότερο συγκλίνουν στην άμεση αποκάλυψη και αντιμετώπιση του πραγματικού της εχθρού: την εργατική τάξη και τα κοινωνικά κινήματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα «του πάντα καλοπροαίρετου» ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, του γνωστού εκδότη Αναστασιάδη, εμπλεκόμενου στην υπόθεση Ζαχόπουλου, κατηγορούμενου για εκβιασμό του ίδιου του πρωθυπουργού και παράνομη μεταφορά τεράστιων χρηματικών ποσών, που πολλοί θεωρούν αποτέλεσμα εγκλήματος, η Χρυσή Αυγή θα υπογράψει «Συμβόλαιο συνεργασίας με ιδιωτικές εταιρείες φύλαξης που θα αναλάβουν την περιφρούρηση υποβαθμισμένων περιοχών της.. πρωτεύουσας, όπου η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο»!


Δηλαδή, με δικά μας λεφτά, τα χρήματα από τους τεράστιους φόρους που χρηματοδοτούν την λειτουργία των κομμάτων ως κρατική αποζημίωση, η Χρυσή Αυγή θα πουλήσει το έργο της ασφάλειας!

Αντί φυσικά να απαιτήσει την ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ..

Μάλιστα,  όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας, αρχική σκέψη του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου ήταν η ίδρυση και λειτουργία εταιρείας σεκιούριτι με ευθύνη του κόμματος, τελικά ο ίδιος και οι συνεργάτες του κατέληξαν στη λύση της μίσθωσης των ήδη υπαρχουσών εταιρειών ιδιωτικής φύλαξης!

Στην ουσία η φαινομενική αυτή αναδίπλωση αυτή της Χρυσής Αυγής αφορά τη γεφυροποίηση των ανταγωνιστικών μέχρι σήμερα συμφερόντων μεταξύ της νεοναζιστικής οργάνωσης και των ιδιωτικών εταιρειών. Ο πρώτος που μίλησε για τη δημιουργία ΕΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΦΥΛΑΚΗΣ που θα δρα ανταγωνιστικά ως προς τις ιδιωτικές εταιρείες Security ήταν ο Λιόλιος από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΠΛΩΝ-ΑΘΗΝΑ, τον οποίο αντέγραψε ο Μιχαλολιάκος που ασφαλώς δε διαθέτει το μυαλό και τις γνώσεις του δόκτορα Θεόδωρου.

Με την λύση της εκμίσθωσης των ιδιωτικών εταιρειών ασφάλειας ουσιαστικά αποφεύγεται ένας εμφύλιος στην ακροδεξιά και στα παντός είδους κατασταλτικά σώματα αφού οι περισσότερες ιδιωτικές  εταιρείες ασφάλειας ελέγχονται από εν ενεργεία ή απόστρατους αστυνομικούς και στρατιωτικούς, ενώ στελεχώνονται από λούμπεν στοιχεία και πρώην έφεδρους ή απόστρατους των Ενόπλων Δυνάμεων. Όλοι αυτοί, που διέρχονται μεγάλη οικονομική κρίση καθώς «που λεφτά για να πληρώσεις την Ιδιωτική Security», πλέον βλέπουν να προσδένονται τα υλικά τους συμφέροντα με την Χρυσή Αυγή που θα τους πληρώνει με τα λεφτά των φόρων μας και θα τους δίνει δουλειά! Εξάλλου, πρόκειται για συγκοινωνούντα δοχεία ιδεολογικά, ενώ η ναζιστική οργάνωση ξεκαθαρίζει ότι για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες τα μέλη της θα επανδρώνουν και θα βοηθούν τις εταιρείες ασφαλείας. Πολύ περισσότερο, που στα σχέδια του Λιόλιου για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ προβλέπονταν η προσφορά εργασίας είτε σε ΕΠ.ΟΠ. που θα απολύονταν από τις Ένοπλες Δυνάμεις λόγω των Μνημονίων, είτε στους απόστρατους που δε μπορούν να τα βγάλουν πέρα εξαιτίας των τεράστιων περικοπών στις συντάξεις τους.

Διαπιστώνουμε επομένως ότι καταρχήν, η Χρυσή Αυγή κινείται συντεταγμένα στη δημιουργία ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΟΥ στη βάση υλικών συμφερόντων, εκμεταλλευόμενη τα αισθήματα ανασφάλειας και την υποβάθμιση των λαϊκών γειτονιών, παρέχοντας εργασία και συμβόλαια στις ιδιωτικές εταιρείες ασφάλειας κλπ. Επί της ουσίας, η ναζιστική οργάνωση όχι μόνο δεν αμφισβητεί τα Μνημόνια και το σύνολο της αντεργατικής πολιτικής, αλλά κινείται στα απόνερα αυτής, συσσωρεύει δυνάμεις παρουσιάζοντας ένα δήθεν αντισυστημικό προφίλ, παράγει αποκρουστικό ρατσιστικό έργο με τις πλάτες της αστυνομίας και των δικαστών, διαφημίζεται, ενώ είναι τμήμα της, «να καταπολεμά την εγκληματικότητα» που γεννά η πολιτική των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΛΑΟΣ-Ε.Ε.-τραπεζών και επιχειρηματιών χρεώνοντας τη στους ξένους, τους οποίους δαιμονοποιεί, εκμεταλλευόμενη την προπαγάνδα των καθεστωτικών ΜΜΕ και των κυρίαρχων κομμάτων. Αλλά, σύντομα θα αναδειχτεί η βασική δύναμη επιβολής ων αντεργατικών μέτρων με τους τραμπούκους που έχει μαζέψει και διαπαιδαγωγεί.

Φυσικά, η Χρυσή Αυγή δεν λέει κουβέντα για τις Ιδιωτικοποιήσεις, για τις απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων. Δεν λέει μια κουβέντα για την σύγχρονη μαφία με την οποία συνεργάζονται στελέχη της. Καταδιώκει το παραεμπόριο των φτωχών μεταναστών, για να κρύψει την αδράνεια της μπροστά στο τεράστιο λαθρεμπόριο όπλων-ναρκωτικών-λευκής σάρκας-τσιγάρων-καυσίμων στο οποίο εμπλέκεται όλος ο καλός αστικός κόσμος: τραπεζίτες-αστυνομικοί-λιμενικοί-εφοπλιστές-δικηγόροι-μεγάλες πολιτικές οικογένειες. Πάντα σούζα μπροστά στους ισχυρούς, αλλά Τραμπούκος στον κοινωνικά αδύναμο.

Δεύτερον, στο στόχαστρο της σταδιακά εκτός από τους μετανάστες μπαίνουν οι ΡΟΜΑ και οι αγωνιστές των κινημάτων, ενώ προετοιμάζονται συστηματικά για τη δημιουργία των Σωμάτων Εφόδου που θα επιβάλλουν μαζί με τις επίσημες κατασταλτικές αρχές τα Μνημόνια: οι φουσκωτοί φασίστες θα αναλάβουν να περάσει η ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση κάθε κοινωνικού αγαθού, θα αντιμετωπίσουν τις εργατικές αντιστάσεις. Αυτοί αργά ή γρήγορα θα εμφανιστούν στο Ελληνικό και απέναντι σε κάθε αντίσταση στις ιδιωτικοποιήσεις που προωθούν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-Ε.Ε.-ΔΝΤ. Ποιος πιστεύει ότι άμεσα δε θα γενικευτούν οι επιθέσεις σε εστίες αντίστασης και κατειλημμένους χώρους κοινωνικής αμφισβήτησης στις γειτονιές. Ότι δε θα συνδράμουν το έργο των εισπρακτικών εταιρειών και δε θα στραφούν ενάντια στα κινήματα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Τέλος, δε θα επιτεθούν ενάντια σε μικρούς και μεγάλους εργατικούς αγώνες εκτελώντας το συμβόλαιο που θα υπογράψουν με τον κάθε Μάνεση. Ότι δε θα είναι αυτοί που θα σταθούν μπροστά στα νέα κινήματα των Αγανακτισμένων, στις μαθητικές καταλήψεις και στα φοιτητικά κινήματα, τέλος στις λαϊκές εξεγέρσεις, δίπλα στα ΜΑΤ και τους εισαγγελείς.

Τρίτον, καθώς είναι φανερό ότι  το αστικό σύστημα εξουσίας αδυνατεί λόγω των Μνημονίων και των πολιτικών «λιγότερου κράτους» να διορίσει και άλλο προσωπικό στους κατασταλτικούς μηχανισμούς και στις Ένοπλες Δυνάμεις, βρίσκει τον τρόπο, διαμέσου της Χρυσής Αυγής, να εξασφαλίσει τις δυνάμεις που απαιτεί η καταστολή των κινημάτων, που αναμένονται πιο δυναμικά και πιο απελπισμένα. Η Χρυσή Αυγή προσφέρει την πλέον οικονομική λύση για το κράτος, καθώς η κρατική επιχορήγηση, οι μηνιαίες εισφορές των κατοίκων στις υποβαθμισμένες περιοχές και ο Εθελοντισμός υποκαθιστούν τα κρατικά κονδύλια. Στα σύγχρονα Τάγματα εφόδου πρέπει να συνυπολογίσουμε τις Λέσχες Εφέδρων, τα Τάγματα Εθνοφυλακής, τις Πολιτοφυλακές και τις Ιδιωτικές εταιρίες Security. Έτσι, παίρνει σάρκα και οστά η πολιτική πρόταση του Χωραφά, διευθυντή του πολιτικού γραφείου του ΥΕΘΑ Α.Τσοχατζόπουλου, για την Παλλαϊκή Άμυνα, μόνο που πρόκειται μάλλον για τους σύγχρονους ακροδεξιούς ΜΑΥδες που πρότεινε ο Μ.Ηλιάδης, από τις στήλες των ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ.

Tέταρτον, δεν πρόκειται για Παρακράτος αλλά για τη μορφή και τους μηχανισμούς που απαιτεί το Κράτος του Ολοκληρωτικού Καπιταλισμού.  Η κυβέρνηση ελέγχει, χρηματοδοτεί, στηρίζει την Χρυσή Αυγή. Το αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας έδωσε στους Χρυσαυγίτες της φωτογραφίες Πακιστανών αγωνιστών που τράβηξαν ασφαλίτες, για να τους λιώσουν, αφήνοντας ατιμώρητους τους τραμπούκους και συλλαμβάνοντας τα θύματα. Στο πελατολόγιο τη ΕΥΠ βρίσκονται στελέχη της Χρυσής Αυγής, ενώ Λέσχες Εφέδρων-Τάγματα Εθνοφυλακής ελέγχονται από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Όπως σωστά επισημαίνει συναγωνιστής «Οι μεν ναζί φτιάχνουν κομματικό στρατό, βρίσκουν δουλειά στα μέλη τους, γίνονται πιο «προσιτοί» στην κοινωνία που τρομοκρατείται και εκφοβίζετε, οι δε κυβερνώντες δεν θα ανησυχούν πλέον για νεκρούς και «παράπλευρες» απώλειες από την καταστολή, αφού θα έχουν άλλοθι από τους «συνεργάτες» τους».

Πέμπτον και σημαντικότερον: ο εργαζόμενος λαός μας έχει καταστεί ένα μοναδικό πειραματόζωο από άποψη οικονομική-πολιτική-κοινωνική, όπου στις πλάτες του δοκιμάζονται οι μέθοδοι του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού και της νέας Ευρωπαϊκής Ενοποίησης του αστικού κόσμου. Είναι επομένως, αποπροσανατολισμός και φούμαρα η προειδοποίηση του νέου υπουργού κ. Νίκου Δένδια κατά την ημέρα της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων του: «Θέλω να ξεκαθαρίσω προς κάθε κατεύθυνση ότι η υποκατάσταση των Σωμάτων Ασφαλείας δεν προβλέπεται ούτε από το δικαιικό ούτε από το αξιακό μας δίκαιο. Γνωρίζετε ότι δεχόμαστε την ύψιστη πρόκληση της αμφισβήτησής μας από τη μια ακραία εκδοχή του πολιτικού φάσματος και την απόπειρα υποκατάστασης από την αντίπερα ακραία εκδοχή του πολιτικού φάσματος», δήλωσε με νόημα, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τη Χρυσή Αυγή και τις προθέσεις της».

Ο ίδιος ο υπουργός είχε φροντίσει να νομιμοποιήσει την πρακτική της Χρυσής Αυγής επαναλαμβάνοντας την προπαγάνδα της όταν παρουσίασε στοιχεία της διετίας που δείχνουν ότι σε περιπτώσεις ανθρωποκτονιών και ληστειών η συμμετοχή αλλοδαπών ξεπερνά το 51%, αποσκοπώντας στην οικοδόμηση του στερεότυπου ξένος=ληστής. «Είναι απίστευτα μεγάλος ο αριθμός των αλλοδαπών που μετέχει στο σοβαρό έγκλημα», είπε ο κ. Δένδιας και πρόσθεσε ότι πλέον αμφισβητείται ο ιδιωτικός χώρος του Έλληνα, το σπίτι και το γραφείο του!

Και έχει το θράσος και τα λέει όλα αυτά ο υπουργός της κυβέρνησης με τα ατελείωτα χαράτσια, όταν οι εξώσεις και οι κατασχέσεις παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας. Της ΝΔ με τα σκάνδαλα του Χρηματιστηρίου, των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, των Μεγάλων Έργων, του ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, της SIEMENS, του αφορολόγητου των εφοπλιστών και τραπεζών, των Επιχορηγήσεων σε επιχειρήσεις κλπ. κλπ. κλπ. Όμως ο Υπουργός ΠΡΟΠΟ δε μπορεί να κρύψει ότι οι μεγαλύτερες ληστείες γίνονται μέρα, κατευθύνονται από τα υπουργεία, τις εφορίες, τις τράπεζες, τα γραφεία της Ε.Ε., της Τρόικας  και τα κομματικά γραφεία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Η πολιτική της Χρυσής Αυγής είναι συνέχεια και αιχμή του δόρατος των πολιτικών επιλογών Γ.Παπανδρέου, Α.Σαμαρά, Ευ.Βενιζέλου, Γ.Καρατζαφέρη και Φ.Κουβέλη. Η απαίτηση δημοσιονομικής πειθαρχίας και επιβολής κατάστασης έκτακτης ανάγκης στην αστική οικονομία, απαιτούν την κοινωνική και ταξική πειθαρχία, την επιβολή έκτακτης ανάγκης στην πολιτική. Αυτά δήλωνε ο Ευ.Βενιζέλος ως υπερυπουργός του Παπαδήμα, αυτά απαιτούσαν με άρθρα τους οι Τέλλογλου και Μαλούχος. Τα πογκρόμ κατά των μεταναστών και των ΡΟΜΑ είναι κρίκοι στην αλυσίδα του ακραίου κρατικού αυταρχισμού μαζί με τον χημικό πόλεμο κατά των κινημάτων των Αγανακτισμένων, των δολοφονικών επιθέσεων κατά δημοσιογράφων και αγωνιστών από τα ΜΑΤ, της απαγόρευσης των διαδηλώσεων που απαιτεί ο δήμαρχος Αθήνας Καμίνης και δικαιολογεί ο Μπέζος. Πολιτικά πρόσωπα που ανέδειξε η ΔΗΜΑΡ!

Δεν είναι τυχαίο ότι η επιβολή της Σιδερένιας Φτέρνας του σύγχρονου Ολοκληρωτισμού αναζητά νομιμοποίηση στην οικονομική ανάπτυξη που συνδέθηκε με την Χούντα των Συνταγματαρχών. Αδιαφορώντας όμως για το αν οι βάσεις της οικονομικής ανάπτυξης είχαν μπει στις αρχές της δεκαετίας του 60′, για το αν η οικονομία του τσιμέντου, της αντιπαροχής, της ΕSSO PAPPAS, του Νιάρχου και του Ωνάση, προαπαιτούσε την συντριβή του εργατικού και αριστερού κινήματος, ενώ τα καλύτερα μεροκάματα συνοδεύτηκαν με απίστευτα ποσοστά κέρδους για τους εργοδότες. Ένα μοντέλο οικονομικής ανάπτυξης που χτυπημένο και από την κρίση του 73′ , οδήγησε στο τέλμα της δεκαετίας του 80′, όταν η τσιμεντοβιομηχανία, η  κλωστοϋφαντουργία και γενικά ο τομέας έντασης εργασίας δεν άντεξε τα νέα δεδομένα ανταγωνισμού που διαμορφώθηκαν στο πλέγμα του διεθνούς καπιταλισμού-ιμπεριαλισμού και επιταχύνθηκαν από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου. Δηλαδή, ήταν η αυταρχική μορφή διακυβέρνησης που επέτεινε την κρίση, οδηγώντας στην καταστροφή του Κυπριακού λαού, στο απόλυτο οικονομικό μπλοκάρισμα της δεκαετίας του 80′. Χαρακτηριστικό σύμπτωμα οι προβληματικές ιδιωτικές επιχειρήσεις.

3000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ-ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ

Αυτή είναι η αλήθεια. Ο κόσμος της εργασίας βλέπει τις εργασιακές συμβάσεις που καταργούνται, τα σχολεία-νοσοκομεία που κλείνουν, τους μισθούς-συντάξεις που εξαφανίζονται,  την ανεργία που ξεπερνά το 1.5 εκατομμύριο, την απόγνωση, την εξαθλίωση, τους άστεγους, τα συσσίτια. Στρατιωτικοί κλέβουν για να φάνε, νέοι ξενιτεύονται.

Αυτός είναι ο πραγματικός, ο μεγαλύτερος φόβος που έζησε η κοινωνία μας από το Β.Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά. Ο φόβος να εφαρμοστούν όσα απαιτούν η Τρόικα, οι τράπεζες και οι Τοκογλύφοι, όσα απαιτεί η Ε.Ε. και το ΔΝΤ, αυτά που συμφώνησαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ.

Και ο εργαζόμενος λαός μας αργά ή γρήγορα θα ξαναβγεί μπροστά.

Μόνο που μπρος του θα στέκουν Ιδιωτικές Αστυνομίες-Φασιστικά Τάγματα Εφόδου, ΜΑΤ, ΜΜΕ, Λέσχες Εφέδρων.

Το εργατικό κίνημα πρέπει να πάρει τώρα πρωτοβουλίες και να τα διαλύσει με την πάλη του.

Γιατί η Χρυσή Αυγή δε μπορεί να βγει εκτός νόμου, αφού διαφυλάττει σήμερα τον Νόμο και την Τάξη του αστικού κόσμου! Με το πτυσσόμενο κλομπ, την ασπίδα, το παλούκι με την ελληνική σημαία φυλάει τα Αφεντικά!

Τον εργαζόμενο λαό μας τρέμουν και φοβούνται. Για αυτό σκύλιασαν μετά τη μεγάλη αντιρατσιστική-αντιφασιστική συγκέντρωση στην Νίκαια και την κοινή πάλη Ελλήνων και ξένων εργατών. Αυτό φοβάται ο Μιχαλολιάκος και οι ναζιστές οπαδοί του. Τρέμει και φυλάγεται, ζητώντας την προστασία του κράτους. Όπως αποκαλύπτει ο «Τύπος της Κυριακής», ο αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος, «πριν από λίγες μέρες, απέστειλε εξώδικη πρόσκληση- διαμαρτυρία στην ΕΛ.ΑΣ. με την οποία αιτείται επιπλέον αστυνομικούς για τη φύλαξη των 18 βουλευτών του κόμματός του και του ιδίου, και μάλιστα με ειδικό εξοπλισμό -πέραν του συνήθους υπηρεσιακού που φέρουν-, έτοιμοι να δώσουν μάχη εάν χρειαστεί. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ζητεί και δεύτερο αστυνομικό για χρονικό διάστημα ενός έτους για τον κάθε βουλευτή της Αττικής. Το παράδοξο της υπόθεσης και το πιο ακραίο είναι ότι για τη δική του προστασία και της οικίας του θέλει δίπλα του έναν ολόκληρο. στρατό από αστυνομικούς, οι οποίοι να είναι εξοπλισμένοι με: Ένα αλεξίσφαιρο αυτοκίνητο, τρία υποπολυβόλα MP-5, σαράντα αλεξίσφαιρα γιλέκα ελαφρού τύπου, είκοσι βομβίδες κρότου-λάμψης τύπου Ράιμενταλ (2-bang) και δύο ανιχνευτές μετάλλων για σωματική έρευνα».

Ο νέος γύρος της πάλης της εργατικής τάξης ενάντια στον σύγχρονο Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό, τα Μνημόνια  Ε.Ε.-ΔΝΤ και το σύνολο της αντεργατικής πολιτικής εμπεριέχει την πάλη ενάντια στο ναζιστικό φαινόμενο, αναδεικνύοντας και τους απαραίτητους όρους περιφρούρησης του κινήματος.

Η ανάγκη έκφρασης και δημιουργίας δομών κοινωνικής αλληλεγγύης απαιτείται να συνδεθεί με ένα νέο εργατικό κίνημα που με τον εργατικό διεθνισμό του θα συνενώσει την εργατική τάξη.

Που θα βρίσκεται σε αλληλοτροφοδότηση με ένα σύγχρονο αντικαπιταλιστικό επαναστατικό ρεύμα που θα συμβάλει στην Ανατροπή του συνόλου της αστικής πολιτικής και θα σταθεί ενάντια σε κάθε διαχειριστική εφεδρεία προβάλλοντας τα ταξικά συμφέροντα του κόσμου της εργασίας απέναντι στις εθνικές-αστικές ανάγκες.

Παλεύοντας για την αντικαπιταλιστική αποδέσμευση από ΝΑΤΟ-Ε.Ε.-ΕΥΡΩ.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
http://Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...