Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Όχι στη δίωξη αγωνιστή φοιτητή με πλαστές και κατασκευασμένες κατηγορίες. Να μπει τώρα τέλος στη σκευωρία





Όχι στη δίωξη αγωνιστή φοιτητή με πλαστές και κατασκευασμένες κατηγορίες
Να μπει τώρα τέλος στη σκευωρία

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει για άλλη μια φορά τη δίωξη του φοιτητή Μ.Μ., αγωνιστή του φοιτητικού κινήματος, μέλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση που δικάζεται αύριο Πέμπτη 28/6 μετά την αναίτια σύλληψη του, το βράδυ της Παρασκευής 15/06 στα Εξάρχεια με την πλαστή κατηγορία σε βάρος για κατοχή ηρωίνης(!).
Η σύλληψη έγινε στα πλαίσια μαζικών προσαγωγών στα Εξάρχεια και ενώ και οι 9 προσαχθέντες επρόκειτο να αφεθούν ελεύθεροι καθώς δεν υπήρχε κανένα αποδεικτικό στοιχείο εναντίον τους, ο Μ.Μ, που είχε ενημερώσει για την πολιτική του ιδιότητα, συνελήφθη με κατηγορία για κατοχή ηρωίνης (!). Σύμφωνα με τις ανυπόστατες κατηγορίες, «βρέθηκε» στο περιπολικό μικρή ποσότητα ηρωίνης που ανήκε στον ίδιο. 
Είναι περισσότερο από προφανές ότι πρόκειται για μια κατασκευασμένη σκευωρία με ξεκάθαρο στόχο την πολιτική στοχοποίηση και διαπόμπευση του ίδιου και του πολιτικού χώρου που ανήκει. Οι συλλήψεις αγωνιστών του φοιτητικού κινήματος και η κατασυκοφάντηση τους μέσα από ψευδείς κατηγορίες έρχονται να «παραδειγματίσουν» κάθε νέο, κάθε άνθρωπο που δεν σκύβει το κεφάλι απέναντι σε αυτούς που διαλύουν τα όνειρα μιας ολόκληρης γενιάς. Αποτελούν χτύπημα στο λαϊκό και νεολαιίστικο κίνημα, σε κάθε έννοια συλλογικότητας κι αλληλεγγύης, εντάσσονται στον περιορισμό των δημοκρατικών δικαιωμάτων κι ελευθεριών. Κάτω από τον πανικό τους επιστρατεύουν τους πιο μαύρους μηχανισμούς του κράτους και του παρακράτους. Το κίνημα μέσα από τους φοιτητικούς συλλόγους, τα σωματεία και τα συνδικάτα των εργαζομένων θα περιφρουρήσει το ίδιο τους αγωνιστές του. 
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί αύριο στις 12μ στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, όπου θα πραγματοποιηθεί η δίκη του συντρόφου μας Μ.Μ., σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας.
Να σταματήσει άμεσα κάθε δίωξη ενάντια στον αγωνιστή φοιτητή Μ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...