Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΠΑΠΑΓΟΥ


Η Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή  (T.E. Αγ. Παρασκευής – Χολαργού) καταγγέλλει τη δολοφονική επιχείρηση καταστολής των δυνάμεων της αστυνομίας απέναντι στους εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές που κατέκλυσαν την Κυριακή 12 Φλεβάρη το κέντρο της Αθήνας και των άλλων πόλεων. Ένα συντονισμένο όργιο βίας και χημικού πολέμου έλαβε χώρα από τις δυνάμεις της αστυνομίας και τους παρακρατικούς μηχανισμούς, με στόχο να διαλύσει τη μεγαλειώδη διαδήλωση.
Ωστόσο οι αγωνιζόμενοι, διατηρώντας τη μαχητικότητα και τη μαζικότητα τους, κατάφεραν να παραμείνουν για ώρες στο Σύνταγμα και τους γύρω δρόμους, να δώσουν ένα ακόμα μήνυμα ανυπακοής και ανατροπής του μαύρου κυβερνητικού μετώπου και των μνημονίων εξαθλίωσης της χώρας.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει με αποφασιστικότητα την αναίτια και προκλητική σύλληψη του συμπολίτη μας και συναγωνιστή Παναγιώτη, μέλους της Ανοιχτής Λαικής Συνέλευσης της συνοικίας καθώς και το «φόρτωμά» με βαριές, χαλκευμένες και ανυπόστατες κατηγορίες.
Ξέρουμε ότι τέτοιες ενέργειες είναι η ύστατη επιλογή ενός συστήματος που καταρρέει από τη λαϊκή οργή και ο μόνος δρόμος είναι η υποταγή του λαού και τους αγωνιστικού του φρονήματος. Όμως πρέπει και αυτοί να γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν θα μπορέσουν να μας κάμψουν και να μας φοβίσουν

-Απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων αγωνιστών.

-Όχι στην κρατική τρομοκρατία και τoν κοινοβουλευτικό ολοκληρωτισμό.

-Ανατροπή του μαύρου κυβερνητικού μετώπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...