Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Θεσσαλονίκης για την αυριανή δίκη για την ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ



Κανένα δικαστήριο δε μπορεί να σταματήσει έναν λαό αποφασισμένο να αγωνιστεί, αποφασισμένο να εξεγερθεί, αποφασισμένο να νικήσει! 
Στις 6 Φλεβάρη θα είμαστε όλοι εκεί από τις 9πμ μπροστά στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, μαζί με τους 6 διωκόμενους διαδηλωτές. Δε θα είμαστε απλά ως αλληλέγγυοι αλλά με πεποίθηση ότι αυτό το κατηγορητήριο αφορά όλο το λαό. Είναι μια μάχη ανάμεσα στην μαύρο μέτωπο της συγκυβέρνησης και έναν ολόκληρο λαό που διεκδικεί μια διαφορετική προοπτική ενάντια στην άθλια βαρβαρότητα που μας επιβάλλουν κυβέρνηση, ΔΝΤ, ΕΕ και μνημόνια. Ο στόχος της ποινικοποίησης της παρέλασης του λαού δεν είναι απλά το να «κάτσει στο σκαμνί» τις πιο ανατρεπτικές τάσεις του λαϊκού κινήματος, αλλά να βάλει συνολικά στο γύψο τις λαϊκές ελευθερίες, μπροστά στην επερχόμενη αναγκαία εργατική και λαϊκή εξέγερση. 

Η αποκατάσταση του πραγματικού νοήματος της 28ης Οκτώβρη πλανιέται σαν φάντασμα πάνω απ’ τα κεφάλια των κυρίαρχων, γιατί τους θυμίζει καθημερινά πως ο λαϊκός παράγοντας μπορεί να εισβάλλει στο προσκήνιο και τα ποτάμια της οργής να γίνουν πολιτικό κίνημα ανατροπής. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε αγωνιστικό μέτωπο ρήξης και ανατροπής για να σαρωθεί ο αυταρχισμός, να ανατραπεί η επίθεση που δέχεται σήμερα η πλατιά κοινωνική πλειοψηφία και να ανοίξει ο δρόμος μιας άλλης αντικαπιταλιστικής προοπτικής. 
Οριστική παύση κάθε δίωξης για όλους τους διωκόμενους! Κάθε μέρα και μια μέρα αγώνα, κάθε παρέλαση και μια παρέλαση του λαού μέχρι την τελική νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...