Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ της Αγωνιστικής Κίνησης Οικοδόμων Λάρισας

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Αγωνιστική Κίνηση Οικοδόμων

Καταγγέλλουμε την αντιδημοκρατική και αντισυναδελφική συμπεριφορά της ηγεσίας του Εργατικού Κέντρου Λάρισας να μην μας παραχωρήσει μια αίθουσα για εκδήλωση της Αγωνιστικής Κίνησης Οικοδόμων με το πρωτοφανές επιχείρημα ότι: … είστε παράταξη και σε παρατάξεις δεν δίνουμε ποτέ αίθουσα…
Είναι γνωστό ότι οι οικοδόμοι διενεργούν αυτή την περίοδο εκλογές στο Συνδικάτο τους και η εκδήλωση εντάσσονταν σ αυτή την διαδικασία.
Λυπούμαστε για την ιδιοκτησιακή λογική του ΕΚΛ απέναντι στο εργατικό κίνημα και στους χώρους που του ανήκουν που το οδηγεί να επιτρέπει επιλεκτικά διοργάνωση εκδηλώσεων μόνο στο ΠΑΜΕ και κανέναν άλλο. Αυτή η εχθρική συμπεριφορά είναι βούτυρο στο ψωμί κυβέρνησης και κεφαλαίου και λάδι στην φωτιά του ενδοαριστερού εμφύλιου ιδιαίτερα σ αυτή την συγκυρία…

Για την Αγωνιστική Κίνηση Οικοδόμων η επιδίωξη κοινής προσπάθειας, παρά τις όποιες διαφορές, η οικοδόμηση μιας νέας ταξικής ενότητας και κοινής δράσης στη βάση όλων των εργαζόμενων, οι κοινές αγωνιστικές πρωτοβουλίες είναι όσο ποτέ αναγκαίες. Μια τέτοια προοπτική ανταποκρίνεται στις διαθέσεις και τις ανάγκες της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζόμενων. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος!!!
Καλούμε τους οικοδόμους στις εκλογές του Συνδικάτου μας από 11 μέχρι 17 Μάρτη να συμμετέχουν μαζικά και να ψηφίσουν το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Κίνησης Οικοδόμων.
Λάρισα 20-2-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...