Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Κονσερβοκούτι vol.14

Συνήγορος του ΔΝΤ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, της Δημοκρατικής Αριστεράς, των Οικολόγων Πράσινων και της ΔΡΑΣΗ του Στ.Μάνου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ ''Πρώτη Γραμμή''.
Μεταξύ άλλων τάχθηκε υπέρ της ψήφισης νόμου ώστε να μπαίνουν όρια στις συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας, αναγνωρίζοντας το δικαίωμα της διαδήλωσης, της επιχειρηματικής ελευθερίας και της ελεύθερης κυκλοφορίας των ανθρώπων καλώντας το πολιτικό σύστημα να αναλάβει τις ευθύνες του.
Ουσιαστικά, δηλαδή, ο πρώην συνήγορος του Πολίτη γίνεται συνήγορος της κυβερνητικής πολιτικής,του ΔΝΤ και της τρόικας ενόψει μάλιστα των μεγάλων διαδηλώσεων και του θερμού χειμώνα που έρχεται.
Σε ότι αφορά μάλιστα το μνημόνιο, ο κ. Καμίνης είπε ότι θα μπορούσε να γίνει καλύτερη διαπραγμάτευση και να μην είχε καλλιεργηθεί η ελπίδα στον κόσμο ότι υπάρχουν χρήματα.
Για τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ, των Οικολόγων και της ΔΡΑΣΗ προφανώς δεν υπήρχε καμμιά αυταπάτη. Δε χωρά καμμιά αμφιβολία πλέον όμως πως στα δύσκολα χρόνια του ΔΝΤ η κυβέρνηση έχει βρει ένα πρόθυμο σύμμαχο εξ αριστερών της. Και αυτός δεν είναι άλλος από τη Δημοκρατική Αριστερά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...