Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Κονσερβοκούτι vol.13

O ''Κάρα'' και οι ανάγκες του...

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού τιμωρήθηκε με πρόστιμο από την UEFA επειδή στη διάρκεια του αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» έκανε την ανάγκη του στο τούνελ των αποδυτηρίων. Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της «El Mundo Deportivo», προσθέτοντας πως το πρόστιμο φτάνει τα 5.000 ευρώ και αποφασίστηκε από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA την Πέμπτη.Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των εφημερίδων ο ποδοσφαιριστής αυτός είναι ο Γιώργος Καραγκούνης. 
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το περίεργο συμβάν έγινε στα τελευταία λεπτά του αγώνα των δύο ομάδων για το Champions League . «Προφανώς όταν του ζητήθηκε εσπευσμένα από τον προπονητή του να περάσει στο γήπεδο, ένιωσε την ανάγκη να ανακουφιστεί, αποτέλεσμα της έντασης του αγώνα. Έτσι πήγε προς τα αποδυτήρια, τα οποία όμως ήταν κλειστά και λόγω προβλήματος στην επικοινωνία με τους ανθρώπους του γηπέδου, αλλά και υπό την πίεση του χρόνου, έκανε εκεί την ανάγκη του», γράφουν οι Ισπανοί.
Ο παρατηρητής της UEFA ενημερώθηκε για το περιστατικό και κίνησε τις απαραίτητες διαδικασίες που επέφεραν και την τιμωρία.

2 σχόλια:

  1. Γειά χαρά σύντροφε. Μια ερώτηση. Κονσερβοκούτι αν δεν κάνω λάθος είναι το όνομα του περιοδικού της νεολαιας του ΕΕΚ και Αριστερό Εξτρέμ είναι ο τίτλος μιας στήλης του ΠΡΙΝ, υπάρχει κάποια σχέση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι οροι Κονσερβοκουτι και Αριστερο Εξτρεμ εχουν χρησιμοποιηθει πολλακις σε διαφορα εντυπα της αριστερας,αντικαπιταλοιστικης και μη.Θυμιζω εκτος απο αυτα που σωστα λες τη στηλη στην Αυγη η τη στηλη του Μ.Διογου παλαιοτερα.
    Το συγκεκριμενο blog επιχειρει να ειναι ενας χωρος αντιπληροφορησης με εμφαση στην πολιτικη και τον αθλητισμο με την εντιμη εξηγηση απο την αρχη για την πολιτικη μου τοποθετηση.Δεν εχει παντως σχεση με τις στηλες που αναφερεις.
    Δεν διεκδικω καποιο οσκαρ πρωτοτυπιας γι αυτο και εν μερει ''καταχραστηκα'' τους συγκεκριμενους τιτλους επειδη μου αρεσαν δημιουργωντας αυτο το blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...