Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

αντίΣΤαΣΗ με τους Πολίτες του Χαλανδρίου

Πραγματοποιήθηκε την   Κυριακή 19/9/10 η ανοιχτή συνέλευση της δημοτικής συνεργασίας  αντίΣΤαΣΗ με τους Πολίτες του Χαλανδρίου. Πήραν μέρος δεκάδες συμπολίτες μας που ενέκριναν τον απολογισμό δράσης της τετραετίας που παρουσίασε ο επικεφαλής της παράταξης την προηγούμενη περίοδο Γιώργος Λιερός. Η συνέλευση συζήτησε και ενέκρινε την εκλογική διακήρυξη για τις ερχόμενες εκλογές του Νοέμβρη που παρουσίασε ο Σίμος Ρούσσος.
Σε αυτήν, περιγράφονται οι δραματικές αλλαγές στον χώρο της αυτοδιοίκησης λόγω του Καλλικράτη, ασκείται κριτική στο μοντέλο ανάπτυξης της πόλης και την πολιτική των δημοτικών αρχών των τελευταίων ετών, επισημαίνεται  η ιδιαίτερη σημασία αυτών των εκλογών στην περίοδο υπαγωγής της χώρας στο ΔΝΤ και την Τρόϊκα, παρουσιάζεται επιγραμματικά η δράση της παράταξης τα τελευταία χρόνια, ενώ σκιαγραφείται το πλαίσιο των στόχων της το επόμενο διάστημα.
Η συνέλευση μετά από πρόταση του Γιώργου Λιερού  εξέλεξε ομόφωνα τον Σίμο Ρούσσο ως νέο επικεφαλής της παράταξης για την επόμενη περίοδο.
Σε μια περίοδο που κυριαρχούν και στο Χαλάνδρι οι επαγγελματίες της πολιτικής, ο διαγκωνισμός για τις θέσεις, και το δημαρχοκεντρικό μοντέλο η προβολή ενός διαφορετικού πολιτικού πολιτισμού μέσω της εναλλαγής, αποτελεί για εμάς μια έμπρακτη απόδειξη της διαφορετικότητάς μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...