Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

"ΣΠΑΜΕ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ"

Ξετσιπωσιά, ανανδρία και φασιστική συμπεριφορά από τους ιθύνοντες της ΝΕΤ (Βίντεο)
 
Ξετσιπωσιά, ανανδρία και φασιστική συμπεριφορά από τους ιθύνοντες της ΝΕΤ και ειδικά από τον Λάμπρο Ταγματάρχη που παριστάνει τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ.
Ενώ είχε υποσχεθεί στους φοιτητές που είχαν εισβάλει στο κτήριο της ΝΕΤ ότι θα ξεκινήσει το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης στις 12 μ.μ με μαγνητοσκοπημένο μήνυμα τους, αντί γ' αυτό είχαμε "στρατιωτικό διάγγελμα".
Και για να μην αφήσουμε κανένα περιθώριο παρανόησης αντιγράφουμε απ' την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ::
"Διεκόπη το βραδινό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, στις 9μμ, καθώς ομάδα φοιτητών εισέβαλε στο στούντιο, διεκδικώντας να παρουσιαστών τα αιτήματά τους. Υπενθυμίζεται ότι στο χώρο της Παιδείας βρίσκονται σε εξέλιξη κινητοποιήσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Μετά από δεσμεύσεις της διοίκησης της ΕΡΤ, γυρίστηκε σε βίντεο δήλωση του εκπροσώπου των φοιτητών και τους ανακοινώθηκε ότι θα μεταδοθεί από το δελτίο ειδήσεων τα μεσάνυχτα, καθώς και στην πρωινή ζώνη της Δευτέρας".
Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Να μεταδοθεί το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ λίγα λεπτά πριν της 2 το πρωί που ουσιαστικά περιείχε ένα «στρατιωτικό ανακοινωθέν» (Δείτε το βίντεο), με επίχρισμα δημοκρατικότητας του τύπου «η θέση των φοιτητών καταγράφηκε σε κάμερα της ΕΡΤ» και κάποια στιγμή θα μεταδοθεί.
Πότε θα το κάνει αυτό; Πιθανόν περιμένουν να ρωτήσουν τον Νίκο Μαστοράκη για να τους δώσει την εμπειρία τους πώς πρόβαλε αυτός τις θέσεις των φοιτητών που είχαν κλειστεί το Νοέμβρη του 1973 στο Πολυτεχνείο και τότε καθορίζουν και την ημερομηνία. 


πηγή: Βαθύ Κόκκινο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...