Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Καταγγελία για την επίθεση Σηφουνάκη σε βάρος του συνδικαλιστή δασκάλου Α. Σγατζού

Μυτιλήνη, Παρασκευή 17.6.2011
Δελτο τύπου

Καταγγελία για την επίθεση Σηφουνάκη σε βάρος του συνδικαλιστή δασκάλου Α. Σγατζού

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει την επίθεση που δέχτηκε από τη συνοδεία του υπουργού Σηφουνάκη ο συνδικαλιστής δάσκαλος Αριστείδης Σγατζός, μέλος του δοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Εκπαίδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου. Συγκεκριμένα μετά από την αποδοκιμασία του Σηφουνάκη το βράδυ της Παρασκευής 17 Ιούνη από Μυτιληνιούς στο χώρο της φιέστας στη Μαρίνα, το αυτοκίνητο του υπουργού έπεσε πάνω στους συγκεντρωμένους χτυπώντας και ρίχνοντας κάτω τον Α. Σγατζό που μόνο από τύχη δεν τραυματίστηκε.
Την ηθική και πολιτική έχει ο υπουργός που εκπροσωπεί μια αδίστακτη κυβέρνηση που με την πολιτική της επιχειρεί να πουλήσει τις ζωές στις τράπεζες και τις πολυεθνικές. Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ο Σηφουνάκης, η χρεοκοπημένη κυβέρνηση και τα ελάχιστα στηρίγματα που της απέμειναν ότι με την τρομοκρατία θα κάνουν τον αγωνιζόμενο λαό να λυγίσει. Όπως ο ανασχηματισμός τους δεν ξεγέλασε κανένα, έτσι και ο τραμπουκισμός τους δεν φοβίζει κανένα.
Ο χρόνος τελείωσε για την πιο αντιλαϊκή κυβέρνηση μετά την πολίτευση. Η αγανάκτηση έχει γεμίσει της πλατείες και τους δρόμους. Η πολιτική ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ-ΕΕ δε θα περάσει και το μεσοπρόθεσμα τερατούργημα δε θα ψηφιστεί.





ANTικαπιταλιστική AΡιστερή ΣΥνεργασία για την Ανατροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...