Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Τη λύση θα δώσει ο ενεργός λαός.Στους δρόμους τις πλατείες κ' τις απεργίες

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ  ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ  ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ
Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές που συνεχίζουν να κατακλύζουν το Σύνταγμα και όλες τις πλατείες της χώρας, χαιρετίζουμε τους χιλιάδες απεργούς που προχθές με μαζικό και αγωνιστικό τρόπο  κατέκλυσαν το Σύνταγμα και ενώθηκαν με την συγκλονιστική κοσμοπλημμύρα του «αγανακτισμένου» λαού της Αθήνας και έδωσαν ηχηρή απάντηση στις καταστροφικές πολιτικές της Κυβέρνησης της ΕΕ και του ΔΝΤ. 
Η απαίτηση ήταν και παραμένει σαφής: Να πέσει η κυβέρνηση της ΕΕ, του ΔΝΤ και του κεφαλαίου, να πάρουν πίσω το Μνημόνιο, να μην περάσει το «Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα», να μπει φραγμός στη λεηλασία της δημόσιας περιουσίας των μισθών και των συντάξεων. 
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ γαντζωμένη στην εξουσία, αντιμέτωπη με την οργή των εργαζομένων, επιμένει στην άθλια, επικίνδυνη αντικοινωνική της πολιτική. 
Αλλά ούτε η ανοιχτή προβοκάτσια που έστησε, ούτε η αστυνομική βία και τα χημικά, ούτε θέατρο του εκβιασμού και της παραπλάνησης με τον ανασχηματισμό και την ψήφο εμπιστοσύνης θα αποθαρρύνουν τους χιλιάδες διαδηλωτές από των αγώνα τους μέχρι να ανατραπούν αυτές οι πολιτικές. 
Η κυβέρνηση, τρομοκρατημένη από την τεράστια και ανυποχώρητη συμμετοχή και συνέχιση των διαδηλώσεων, επιδιώκει να σπάσει και να εκκενώσει την πλατεία Συντάγματος, να στείλει το μήνυμα του τρόμου σε όλη την κοινωνία, να παγώσει τις αντιδράσεις για να φτάσει στις ημέρες ψήφισης του μεσοπρόθεσμου στη βουλή χωρίς τον κόσμο στο δρόμο, χωρίς κατειλημμένες τις πλατείες, χωρίς διαδηλώσεις και απεργίες ικανές να ανατρέψουν τη βάρβαρη επιδρομή και την κοινωνική λεηλασία. 

Τα σχέδια της Κυβέρνησης, του κεφαλαίου  και των υποστηρικτών της όμως θα ανατραπούν από  την λαϊκή οργή που θα συνεχίσει να πλημμυρίζει τις πλατείες Συνεχίζουμε τον αγώνα μας  ειρηνικά, μαζικά, ενωτικά,  κάθε ημέρα στο Σύνταγμα και σε όλες τις πλατείες, για να διώξουμε την άθλια κυβέρνηση του κεφαλαίου της ΕΕ και του ΔΝΤ. 

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/6 ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ 
ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ
ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ:
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ  ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 

  • ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, Η ΤΡΟΪΚΑ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤHΣ
  • ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε -ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΣΥΜΦΩΝΟ
  • ΝΑ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕ  ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ
  • ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΑΣΦΑΛΙΣΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ  
Ανοιχτή εργατική συνέλευση την Κυριακή 19/6 στις 5μμ 
μπροστά από το στέκι της επιτροπής ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ για να ενισχύσουμε μέσα από συζήτηση και προβληματισμό την παρουσία μας και την δράση μας στις πλατείες και στους χώρους δουλειάς. 
Να απαιτήσουμε να κλιμακωθούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις των συνδικάτων, να συντονιστούν με τις πλατείες και τις λαϊκές συνελεύσεις για ένα πλατύ ενωτικό και νικηφόρο αγωνιστικό μέτωπο, που μαζί με τις εξεγερμένες πλατείες θα ανατρέψουν τις βάρβαρες αντεργατικές και αντιλαϊκές πολιτικές. Στέκι επιτροπής Όθωνος και Αμαλίας (επί της Αμαλίας) 
ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ  ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ  ΤΟΜΕΑ  
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...