Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Παρεμβάσεις Κινήσεις Συσπειρώσεις ΠΕ: Με την Αντουανέτα και το Λουδοβίκο για την υπεράσπιση της σύγχρονης κοινωνικής λεηλασίας κυβέρνησης - ΕΕ - ΔΝΤ

Οι Παρεμβάσεις Κινήσεις Συσπειρώσεις Π.Ε καταγγέλλουν με το πιο κατηγορηματικό τρόπο τον απερχόμενο πρόεδρο της ΔΟΕ, ο οποίος από το βήμα της 80ης Γ.Σ της ΔΟΕ, με αφορμή τις μεγάλες λαϊκές κινητοποιήσεις, διατύπωσε την αντιδραστική άποψη ότι όλες οι λαϊκές εξεγέρσεις και  επαναστάσεις οδηγούν στον ολοκληρωτισμό.
Συγκεκριμένα ισχυρίστηκε ότι «η Γαλλική Επανάσταση έφερε το Βοναπάρτη, η Ρωσική το Στάλιν , η επανάσταση στο Ιράν το Χομεϊνί και στη Λιβύη τον Καντάφι». Με αυτό τον τρόπο, αναπαράγοντας τη λογική των πιο αυταρχικών κύκλων του ελληνικού αστισμού, απείλησε τον κόσμο του αγώνα ότι η πάλη ενάντια στο μονόδρομο της πολιτικής κυβέρνησης -Ε.Ε-ΔΝΤ οδηγεί στην υπονόμευση της ίδιας της δημοκρατίας!
Είναι πρωτοφανές πρόεδρος συνδικάτου να υιοθετεί και να δικαιώνει πολιτικές αντιλήψεις αριστοκρατικής προέλευσης και ακροδεξιάς κοπής που στοχεύουν να τρομοκρατήσουν τις λαϊκές μάζες, να τις αποκλείσουν από το προσκήνιο της ιστορίας γιατί είναι «ανώριμες» να ορίσουν τις τύχες τους, να διαφεντέψουν τη ζωή τους και να εγκαθιδρύσουν πραγματική δημοκρατία. Είναι απαράδεκτο γιατί ως πρόεδρος συνδικάτου διάλεξε πλευρά : όχι με τον εξεγερμένο αγωνιζόμενο λαό, αλλά με το Λουδοβίκο, την Αντουανέτα και τον Τσάρο.

Πρόκειται, στη σημερινή συγκυρία της ολομέτωπης επίθεσης του κεφαλαίου και της εισόδου των μαζών στο πολιτικό προσκήνιο, για μια συνειδητή πολιτική επιλογή. Ένα κοινό νήμα συνδέει τις απόψεις του απερχόμενου προέδρου της ΔΟΕ και της ΠΑΣΚ με την τρομοκράτηση του εργαζόμενου κόσμου από το Πεταλωτή, τον Πάγκαλο, το Ψυχάρη και τα ακροδεξιά δεκανίκια του ΛΑ.Ο.Σ. Το μπλοκ εξουσίας και ο κρατικός συνδικαλισμός, σε κατάσταση πανικού, ενοχοποιεί τους λαϊκούς αγώνες σε μια προσπάθεια να υποταχθεί ο εργαζόμενος κόσμος στο μονόδρομο των Μνημονίων και της Ε.Ε.
Οι Παρεμβάσεις Κινήσεις Συσπειρώσεις Π.Ε δηλώνουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι εκπαιδευτικό και ευρύτερα το εργατικό κίνημα δεν εκβιάζεται, δεν τρομοκρατείται. Οι λαϊκοί αγώνες ούτε υποτάσσονται, ούτε τρομοκρατούνται. Σε πείσμα του κρατικού συνδικαλισμού και των κυβερνητικών εκβιασμών, οι λαϊκοί αγώνες συνεχίζονται, ακόμα πιο αποφασιστικά, ακόμη πιο μαζικά, ακόμη πιο ενωτικά για την ανατροπή κυβέρνησης-Ε.Ε-ΔΝΤ και κάθε επίδοξου διαχειριστή της ίδιας πολιτικής. Το ποτάμι πίσω δε γυρνά!

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ Π.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...