Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Συνέντευξη τύπου για την κρατική καταστολή

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
 
Ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα και η επιτροπή σωματείων κινήσεων και συνελεύσεων «Δε χρωστάμε, δεν πουλάμε, δεν πληρώνουμε» καταγγέλλουν το όργιο κρατικής καταστολής που έλαβε χώρα το διήμερο 28 και 29 Ιουνίου στους δρόμους της Αθήνας. Οι δυνάμεις ασφαλείας έχοντας ξεκάθαρα εντολή να διαλύσουν και να συντρίψουν την μεγαλειώδη διαδήλωση του λαού της Αθήνας συμπεριφέρθηκαν σαν στρατός κατοχής της κυβέρνησης, της τρόικα και του κεφαλαίου ενάντια στον εχθρό λαό. Έτσι ξεκίνησε η υλοποίηση της λογικής «μεσοπρόθεσμο ή τανκ», με την εφαρμογή καθεστώτος σιδερένιας φτέρνας για να περάσει το εγκληματικό «μεσοπρόθεσμο».

Μεταξύ των εκατοντάδων θυμάτων της αστυνομικής βίας ξεχωριστή θέση είχαν οι συνδικαλιστές και εργαζόμενοι που συμμετέχουν στοN Συντονισμό Πρωτοβάθμιων Σωματείων και στην επιτροπή «Δε χρωστάμε, δεν πουλάμε, δεν πληρώνουμε». Ο Γιώργος Χαρίσης αντιπρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ, ο Γρηγόρης Καλομοίρης μέλος του ΓΣ της ΑΔΕΔΥ, ο Νίκος Αδαμόπουλος πρόεδρος των εργαζομένων δήμου Νέας Ιωνίας, ο Παντελής Βαινάς πρόεδρος του συλλόγου ΠΕ Αιγάλεω, η Ράνια Νενεδάκη δημοτική σύμβουλος στο δήμο Ζωγράφου, ο Σήφης Καυκαλάς συνταξιούχος – στέλεχος του αντιδιδακτορικού αγώνα είναι ορισμένοι μόνο απ’ αυτούς που δέχτηκαν τα γκλοπ και τα χημικά της παραπαίουσας κυβέρνησης της βίας και του αίματος.
Γι’ αυτά τα γεγονότα ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων σας καλεί σε συνέντευξη τύπου την Τρίτη 5 Ιουλίου στις 12 στην ΕΣΗΕΑ. Στη συνέντευξη θα συμμετάσχουν δεκάδες τραυματίες, γιατροί, δικηγόροι, εργαζόμενοι στο μετρό και αυτόπτες μάρτυρες που θα καταθέσουν τις μαρτυρίες τους για το 48ωρο της βαρβαρότητας, θα δώσουν στοιχεία στους λειτουργούς του Τύπου και θα ενημερώσουν για τις επόμενες κινήσεις τους.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...