Σάββατο 28 Μαΐου 2011

AΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Για μια ακόμη φορά ακροδεξιοί όχι μόνο αναλαμβάνουν εργολαβικά να υπερασπίσουν τις κυρίαρχες αντιδραστικές επιλογές, που ιδίως στον Στρατό αφήνει πίσω της τραυματίες και νεκρούς, αλλά φέρονται ως φθηνοί νταβατζήδες του «έθνους», του οποίου το παρόν και μέλλον θέλουν να διαφυλάξουν!
Είναι η δεύτερη φορά που δημόσια μέλη του ΛΑΟΣ και της Χρυσής Αυγής επιχειρούν να παρέμβουν, βρίζοντας και μειώνοντας, απαξιώνοντας κάθε προσπάθεια υπεράσπισης των δικαιωμάτων των Φαντάρων.

Ερεθισμένοι από την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για όσα συμβαίνουν πίσω από τις μάντρες των στρατοπέδων, αιφνιδιασμένοι αξιωματικοί και ακροδεξιοί παρατρεχάμενοι από την άνοδο του Κινήματος Μέσα στον Στρατό, επιχειρούν βίαια να διαφυλάξουν τα Στεγανά, προστατεύοντας το «γόητρο του Στρατού», ανεξάρτητα αν αυτό τσαλαβουτά στον ιδρώτα και στο αίμα νέων ανθρώπων που υποχρεώθηκαν να μετατραπούν από ειρηνικοί πολίτες, σε υποταγμένους και πειθαρχημένους σε κάθε παράλογη διαταγή, Πολεμιστές και Υπηρέτες.

Η ποιότητα των ακροδεξιών απολογητών της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και του» Παραλόγου τη Θητεία» αποκαλύπτεται μέσα από την υβριστική επίθεση του αγαπητού στους καναλάρχες μαϊντανού-βουλευτή του ΛΑΟΣ, Θ.Πλεύρη, ενάντια σε πατέρα που το παιδί του χαροπάλευε μετά από απόπειρα αυτοκτονίας σε σκοπιά του στρατοπέδου Ειδικών Δυνάμεων στο Μεγάλο Πεύκο.

Θυμίζουμε: «κάτι γονείς σαν εσάς χαλάνε τις Ειδικές Δυνάμεις. Που κλαίγονται σαν τις γυναικούλες απ’ έξω και έχετε κάνει φλωράκια τα παιδιά σας»…». Το παιδάκι του το πήρανε απ’ τη μαμάκα του. Να του σερβίρουμε και πρωινό με μαρμελάδα»!

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο γονιός είχε τολμήσει να καταγγείλει την απάνθρωπη εκπαίδευση στις Ειδικές Δυνάμεις που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το ξεγύμνωμα των νέων από τους παλιούς φαντάρους.

Μετά την τελευταία απόπειρα αυτοκτονίας ενός νεαρού καταδρομέα στη Ρεντίνα καταγγείλαμε ξανά τα καψόνια, την καθημερινή βαρβαρότητα που βιώνουν οι στρατευμένοι, τα παράνομα εθνικιστικά και ρατσιστικά άσματα!

Η τρομερή πλειοψηφία της κοινωνίας μας φυσικά τα καταδικάζει, αλλά οι φασίστες φυσικά αισθάνονται υπερήφανοι για την απανθρωπιά που πρεσβεύουν. Και την περιφρουρούν, εκφοβίζοντας…

Οι ίδιοι οργανώνονται σε Λέσχες Εφέδρων, πραγματικές γιάφκες της φασιστικής ιδεολογίας.

Μιλούν βεβαίως για «Εθελοντισμό και κοινωνική προσφορά», κρύβοντας το γεγονός ότι χρηματοδοτούνται, ελέγχονται και καθοδηγούνται πολιτικά-επιχειρησιακά από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας!

Αυτοί, οι υπάλληλοι της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ εμφανίζονται μάγκες αντικαπιταλιστές. Από τη μια μεριά βρίζουν τους πολιτικούς και από την άλλη μεριά τους γλύφουν για να τους χαρτζιλικώσουν. Ασκούν κριτική στο κράτος, αλλά με τις πλάτες της αστυνομίας και σε συνεργασία με αυτή εξαπολύει ρατσιστικά πογκρόμ και στρατιές κουκουλοφόρων ροπαλοφόρων κατά των εργατικών κινητοποιήσεων.

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μιλούν για Λιγότερο Κράτος καταργώντας κάθε εργατικό δικαίωμα και ξεπουλώντας τα πάντα, ενώ ενσωματώνουν στο Κράτος τους Φασίστες παραχωρώντας τους Κατασταλτικό ρόλο.

Ο Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός συνδυάζει το Κουστούμι και τη Φαιοπράσινη Στολή!


Όσον αφορά το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ


ΣΙγα μην κλάψω, Σιγά μην Φοβηθώ….


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...