Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Mε την ΠΑΣΠ στην ΑΣΟΕΕ ψηφίζουν ακόμα και οι νεκροί.Για πρώτη φορά ο σύλλογος φέτος θα κάνει εκλογές με παραβάν και λευκά!


Σύμφωνα με καταγγελία  της ΔΑΠ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών χρόνια τώρα ψήφιζε  άνθρωπος ο οποίος δεν είναι εν ζωή. Στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο που έγινε με σκοπό να διαλυθεί και να φτιαχτεί εφορευτική επιτροπή εν όψει των φοιτητικών εκλογών στις 18 Μαϊου αποκαλύφθηκε ότι  την ΠΑΣΠ ψήφιζε και άνθρωπος που είχε πάρει πτυχίο το 1993.
Κάποτε είχε γίνει γνωστό τσιτάτο το "ψήφιζαν και τα δέντρα".. τώρα στην ΑΣΟΕΕ η φοιτητική συνδικαλιστική παράταξη του ΠΑΣΟΚ  κατάφερε να αναστήσει και νεκρούς.

Προφανώς όλη αυτή η κατάσταση  μόνο επιχειρήματα δίνει στο Υπουργείο Παιδείας και στην Διαμαντοπούλου ώστε να στηρίξει την ολομέτωπη επίθεση στο δημόσιο πανεπιστήμιο, στο φοιτητικό κίνημα και στα κεκτήμενα του (συλλογικές διαδικασίες, άσυλο, διακίνηση ιδεών).Επιπροσθέτως στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ευθύνη της ΠΑΣΠ η εκλογική διαδικασία διεξαγόταν χωρίς λευκά και παραβάν στις κάλπες καταλύοντας κάθε έννοια δημοκρατικότητας. Με πρόταση της ΕΑΑΚ (την οποία φήφισαν όλες οι παρατάξεις εκτός της ΠΑΣΠ!!) η διαδικασία των εκλογών θα διεξαχθεί με λευκά και παραβάν κατοχυρώνοντας τα αυτονόητα.

πηγή: www.alfavita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...