Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

2011: μια κρίσιμη χρονιά...


nar_2011.gif 
Ευχόμαστε σε όλους τους συντρόφους και συντρόφισσες του ΝΑΡ, της νΚΑ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, όλους τους αγωνιστές της αριστεράς και τους εργαζόμενους και νέους που παλεύουν, «καλούς αγώνες» τη νέα χρονιά. Το 2011 μπορεί να είναι μια διαφορετική χρονιά, και αυτό εξαρτάται από όλους εμάς. «Κόντρα στον καιρό» της άγριας αντεργατικής επίθεσης των κυρίαρχων, ας οργανώσουμε πιο δυνατά, πιο συλλογικά, πιο μαχητικά τις αντιστάσεις και τους αγώνες μας, για να ανατρέψουμε τα μέτρα, την επίθεση, την βάρβαρη ζωή που μας φτιάχνουν. Ας κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα για την κοινωνική απελευθέρωση.
Το 2011 είναι μια κρίσιμη χρονιά για όλους μας. Είναι χρονιά διεξαγωγής και του 3ου Συνεδρίου του ΝΑΡ, το οποίο φιλοδοξεί να δώσει μια νέα ώθηση στην προγραμματική ανασυγκρότηση του ΝΑΡ και ευρύτερα της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς, στην κομμουνιστική επαναθεμελίωση και στη συγκρότηση ενός σύγχρονου πολιτικού φορέα κομμουνιστικής απελευθέρωσης. Είναι χρονιά της 1ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με διαδικασίες μελών του μετώπου και αιρετούς αντιπροσώπους την άνοιξη.
Στην πρόσφατη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του ΝΑΡ σχεδιάστηκε η πορεία προς το 3ο Συνέδριο του ΝΑΡ με βασικό στόχο τον ευρύτερο διάλογο με όλο το δυναμικό της αριστεράς και των αγώνων. Συγκεκριμένα θα διεξαχθούν δύο προσυνεδριακά σώματα, το πρώτο με θέμα την «καπιταλιστική κρίση και την τακτική-στρατηγική της επαναστατικής Αριστεράς» και το δεύτερο «για το επαναστατικό υποκείμενο της εποχής μας». Η εισήγηση για το Πανελλαδικό Σώμα για την καπιταλιστική κρίση θα δοθεί στη δημοσιότητα στα μέσα Ιανουαρίου για να ξεκινήσει ένας πλατύς διάλογος, ενώ η διαδικασία του Σώματος αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα τέλη Φεβρουαρίου ή αρχές Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...