Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Σύσκεψη του ψηφοδελτίου για τη συγκρότηση αντικαπιταλιστικού σχήματος

Σύσκεψη για την συγκρότηση αντικαπιταλιστικού σχήματος στην Περιφέρεια Αττικής, Τετάρτη 22/12 στις 19.00 στο ΕΚΑ, 3ης Σεπτεμβρίου 48Β και Μάρνη.
Θέματα:
-συγκρότηση του σχήματος
-ενημέρωση
-προγραμματισμός
-πρώτες αποφάσεις μας για το Περιφερειακό Συμβούλιο
H παρουσία μας στα Συμβούλια αποτελεί μέρος της συλλογικής προσπάθειας των συνδυασμών της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς και εκφράζει τη γενικότερη τάση ενός αντικαπιταλιστικού ρεύματος  που αναδύεται στην κοινωνία. Προχωρούμε λοιπόν, όπως άλλωστε είχαμε δεσμευτεί, σε σύσκεψη της "ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στην Περιφέρεια Αττικής" με στόχο τη συγκρότησή της στη νέα φάση της συλλογικής πολιτικής της παρέμβασης στην κοινωνία και στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Κρίσιμα μέτωπα αγωνιστικών κινητοποιήσεων είναι ανοιχτά (σκουπίδια, απολύσεις συμβασιούχων, ΧΥΤΑ, Κερατέα κλπ).
Θα χρειαστεί επίσης να σχεδιάσουμε συλλογικά τα πρώτα βήματα της παρουσίας μας στο Συμβούλιο -ορκωμοσία, εκλογή προεδρείου, πρώτη τοποθέτησή μας, διεκδίκηση γραφείων της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής κλπ.
Στη σύσκεψη καλούνται να πάρουν μέρος οι υποψήφιοι, οι σύντροφοι που στήριξαν το συνδυασμό μας, και βεβαίως όσοι άλλοι θέλουν να συμβάλουν στη δύσκολη αλλά και ενδιαφέρουσα φάση που ανοίγεται μπροστά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...