Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΒΗΜΑτα ΜΑΥΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΑΛΜΑΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

από antistasi.gr

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=373486&dt=17/12/2010
Το ΒΗΜΑ είναι γνωστό ότι αποτελεί όχι απλά όργανο της κυβερνητικής πλειοψηφίας,αλλά επίσημο εκφραστή της αστικής πολιτικής και προπαγάνδας.
Αυτό είναι γνωστό και αποτελεί μάλλον τίτλο τιμής για τους μεγαλοδημοσιογράφους του που απολαμβάνουν τη ζεστασιά της καρέκλας τους, τη στιγμή που απολύονται ΔΟΛια δεκάδες μισθωτοί δημοσιογράφοι.
Αυτό, απο το να ρίχνει μαύρη λάσπη στον ανεμιστήρα,απέχει και υπερβαίνει τα όρια των εντολών που λαμβάνουν απο το Μαξίμου,την Αλεξάνδρας και το γραφείο τύπου του ΔΝΤ.
Ή μήπως οι εντολές  απο τους πολιτικούς τους προϊστάμενους και τους υπηρεσιακούς τους δ/ντές   είναι ακριβώς αυτές;.
To να χρεώνουν σε ένα πολιτικό μέτωπο μία σαφώς τραμπούκικη ενέργεια μόνο και μόνο για να το στοχοποιήσουν  και να δικαιολογήσουν τις επόμενες εις βάρος του επιθέσεις,εκτός απο προφανώς ψεύτικη, είναι  βρώμικη,ασφαλήτικη και χαφιέδικη πρακτική.
Και δέν υπάρχει λόγος να δικαιολογηθεί η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α επειδή τέτοιου είδους πρακτικές είναι έξω απο την κουλτούρα και την πρακτική της, αλλά  επειδή οι οργανωμένες δυνάμεις  της βρίσκονταν την ώρα του περιστατικού πολύ μακριά απο το χώρο.
Τώρα πώς ανακάλυψε ο ευφάνταστος εντολέας του κου Χιώτη μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ,μόνο αυτός το ξέρει.
Κατανοούμε ότι όλα τα παπαγαλάκια του καθεστώτος φτερουγίζουν πανικόβλητα στα κλουβιά τους,όχι τόσο απο τα γεγονότα σάν αυτό του Χατζηδάκη,αλλά απο το οργισμένο πλήθος που κατέκλυσε τους δρόμους της Αθήνας και όλης της χώρας που έδειχνε να ψάχνει τρόπους και δρόμους για να επιβάλλει τη θέληση και να εκφράσει το δίκιο του. 
Ξέρουμε, όπως και οι ίδιοι το γνωρίζουν (και γι'αυτό θωρακίζονται)ότι αυτά τα φαινόμενα είναι οι πρωτόγονες εκφράσεις μιάς οργής που ψάχνει να βρεί το συλλογικό τρόπο αντίστασης,το μαζικό τρόπο δράσης και αγώνα που δέν προσωποποιείται, ούτε εξαντλείται σε ατομικά ξεσπάσματα και εντυπωσιακές ενέργειες.Ο χρόνος που οι εργαζόμενοι θα σκορπίσουν τις αυταπάτες που συσώρευσαν τα ψεύτικα οράματα των αστών πολιτικών,οι   πρακτικές των συμβιβασμένων συνδικαλιστών και τα παραμύθια των δοτών δημοσιογράφων του καθεστώτος,φτάνει στα όριά του.
Οι δυνάμεις της επαναστατικής Αριστεράς  θα βρίσκονται εκεί για να κάνουν αυτό που πάντα έκαναν. 
Να δράσουν ανοιχτά δίπλα στο οργανωμένο,ταξικό και αποφασιμένο κίνημα της νεολαίας και των εργαζομένων.
Να επιδράσουν  με σεβασμό στην αυτοτέλεια και την ανεξαρτησία του,στην κατεύθυνση της σύγκρουσης με την αστική πολιτική που ρίχνει στην φτώχεια και την εξαθλίωση την πλειοψηφία της κοινωνίας.
Να αντιδράσουν στον αυταρχικό κατήφορο που επιχειρεί να επιβάλλει η κυβέρνηση για να ικανοποιήσει τα εδώδιμα τραπεζικά και επιχειρηματικά συμφέροντα και τα αποικιακά χρέη και υποχρεώσεις στους δανειστές της τοκογλύφους. 
(το κείμενο αποτελεί άποψη του  antistasi.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...