Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Παρουσίαση ψηφοδελτίων από τη "Θεσσαλονίκη της Ανατροπής"

Εκδήλωση για την παρουσίαση των ψηφοδελτίων της οργανώνει η Δημοτική Κίνηση "Θεσσαλονίκη της ανατροπής κυβέρνησης -ΕΕ - ΔΝΤ - Καλλικράτη". Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 16 Οκτώβρη, στις 7 μμ, στον κινηματογράφο "Αλέξανδρος" και θα μιλήσουν ο υπ. Δήμαρχος της Κίνησης Ζήσης Κλεισιάρης και ο υπ. Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Γιάννης Κούτρας. Ολόκληρη η ανακοίνωση:


ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ 
 
ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ – ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ
ενάντια σε Μνημόνιο, Καλλικράτη, κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ 
 
Κάθε μέρα που περνά γίνεται όλο και πιο φανερό ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η τρόικα και ο «επιχειρηματικός κόσμος» είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν μέχρι το τέλος στην υλοποίηση της βάρβαρης αντεργατικής πολιτικής του μνημονίου. Από την άλλη πλευρά, το μήνυμα της αντίστασης το στέλνουν οι αγώνες των εργαζομένων, οι απεργίες και οι διαδηλώσεις από τον ΟΣΕ μέχρι τους εργαζόμενους σε σχολεία και νοσοκομεία.
Οι φετινές εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση αποκτούν έτσι έντονο πολιτικό χαρακτήρα απέναντι σ’ αυτή τη βάρβαρη επίθεση. Γι’ αυτό συγκροτήθηκε στο Δήμο Θεσσαλονίκης η δημοτική κίνηση «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ», μια ανοιχτή, ριζοσπαστική δημοτική κίνηση η οποία θα συμβάλλει στην ανάπτυξη τοπικών κινημάτων και θα παλεύει για να ανατραπεί:
- η πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ, το βάρβαρο «μνημόνιο»  της φτώχειας, της ανεργίας και της εξαθλίωσης μέσα από την κλιμάκωση των απεργιακών αγώνων του εργατικού κινήματος και της νεολαίας!
- ο Καλλικράτης που εγκαθιστά τους μηχανισμούς της Τρόικα και του Μνημονίου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με τις περικοπές και τις απολύσεις, με την εκχώρηση των ελεύθερων χώρων στη βουλιμία του κεφαλαίου!
- το πρόγραμμα ιδιωτικοποίησης του ΟΣΕ, της ΕΥΑΘ, της ΔΕΗ.
- η μετατροπή των μεταναστών σε αποδιοπομπαίους τράγους για την κρίση και η καταπάτηση των δημοκρατικών ελευθεριών όλων μας!
Θέλουμε να εκφραστεί η μέγιστη δυνατή πολιτική καταδίκη της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στο πρόσωπο του Γ. Μπουτάρη, όσο κι αν θέλει να εμφανίζεται ως «ανεξάρτητος» και η αποδοκιμασία τόσο της ΝΔ (Γκιουλέκας) που ουσιαστικά συναινεί στην κυβερνητική πολιτική όσο και του ακροδεξιού, ρατσιστικού ΛΑΟΣ (Στεργίου) που ψήφισε το «Μνημόνιο».

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ:
-Παύση πληρωμών - διαγραφή του χρέους
-Μόνιμη, σταθερή δουλειά για όλους - απαγόρευση των απολύσεων
-Δημόσιες κοινωνικές υπηρεσίες - όχι στις ιδιωτικοποιήσεις
-Να φορολογηθεί το κεφάλαιο – όχι οι εργαζόμενοι
-Ελεύθερους χώρους και δημόσιες συγκοινωνίες για όλους

Σας καλούμε σε ανοιχτή εκδήλωση το Σάββατο 16 Οκτώβρη,
7 μμ στον κινηματογράφο «Αλέξανδρος» (απέναντι από το Λευκό Πύργο).

Θα μιλήσουν: 
 
     Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Κούτρας, επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΑΝΤΑΡΣΙΑ σε κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ». 
        Ο υποψήφιος δήμαρχος με τη «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ-Καλλικράτη» Ζήσης Κλεισιάρης.

Δημοτική κίνηση «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ-Καλλικράτη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...