Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Σόου Πανάρετου-Κανέλλη

Κονσερβοκούτι vol.18

 
Καταπληκτικές σκηνές είχαμε σήμερα στο θέατρο της βουλής με πρωταγωνιστές τον υφυπουργό Παιδείας Ι. Πανάρετο και την Λιάνα Κανέλλη. Η σκηνή της παράστασης αφορούσε ερώτηση της βουλευτίνας του ΚΚΕ για τα Ερευνητικά κέντρα. (Τέτοιες σκηνές απείρου κάλους δεν γράφονται στα πρακτικά της βουλής – τα σημερινά δεν υπάρχουν ακόμα στο διαδίκτυο- και η ανάρτησή μας περιορίζεται στα όσα ακούστηκαν σε δελτίο ειδήσεων του Mega.
Αναπτύσσοντας την ερώτησή της η Λ. Κανέλλη επικαλέστηκε ότι η κυβέρνηση έχει κόψει όλες τις πιστώσεις από τα ερευνητικά κέντρα αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι στο Δημόκριτο έχει κοπεί το 94% των λειτουργικών εξόδων και κοντεύει να μείνει και χωρίς ρεύμα το ίδρυμα. Σε άλλα ερευνητικά ιδρύματα έχει κοπεί μέχρι και το χαρτί υγείας, συμπλήρωσε η βουλευτίνα το ΚΚΕ.
Το κυβερνητικό στέλεχος, ευρισκόμενο προφανώς σε αδυναμία να απαντήσει επί της ουσία επιδόθηκε σε προσωπική επίθεση στην Λ. Κανέλλη, χαρακτηρίζοντας την κομμουνίστρια εκ μεταγραφής.
Και η παράσταση συνεχίστηκε με «εμπνευσμένους» διαλόγους:
Λ. Κανέλλη: Δεν είστε Πανάρετος είστε πανάθλιος δεν φταίω εγώ αν έχετε τύψεις που δεν γίνατε κομμουνιστής αλλά ενσωματωθήκατε στο σύστημα.
Πανάρετος: Εδώ δεν είναι τηλεόραση να καλύπτεις την φωνή μου με την φωνή σου και να με διακόπτεις.
Λ. Κανέλλη: Το σόου δεν το κάνω εγώ. Το σόου το κάνεις εσύ και είναι σόου για κλάματα, είσαι πανάθλιος, είναι πανάθλιο το σόου που κάνεις και εσύ είσαι θλιβερός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...