Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ 22/10

Αλληλεγγύη στον αγώνα των Γάλλων εργαζομένων

Συγκέντρωση μπροστά στη Γαλλική Πρεσβεία
στην Αθήνα Παρασκευή 22/10 στις 7:00 μ.μ


    
Ο συνδυασμός για την Περιφέρεια Αττικής «ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Ανταρσία σε κυβέρνηση – ΕΕ – ΔΝΤ» και η δημοτική κίνηση στο Δήμο Αθηναίων «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας» καλούν την Παρασκευή 22/10 στις 7.00 μμ μπροστά στη Γαλλική πρεσβεία στην Αθήνα σε συγκέντρωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους Γάλλους εργαζόμενους και νέους.
Ο γαλλικός ξεσηκωμός δείχνει το δρόμο για να σταματήσει η αντεργατική λαίλαπα ευρωπαϊκών κυβερνήσεων – ΕΕ – κεφαλαίου. Είναι ο δρόμος του εργατικού ξεσηκωμού, του πολιτικού αγώνα του ίδιου του κινήματος, του απεργιακού μπλοκαρίσματος της παραγωγής, των διαδηλώσεων, των καταλήψεων και των συγκρούσεων.
Η πρωτοβουλία αυτή των δύο κινήσεων της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς αποτελεί ένα πρώτο βήμα αλληλεγγύης. Είναι ανάγκη το εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα, τα σωματεία και οι φοιτητικοί σύλλογοι, το μαζικό λαϊκό κίνημα, οι δυνάμεις της Αριστεράς να σταθούν ενεργητικά στο πλευρό του αγωνιζόμενου γαλλικού λαού. Ταυτόχρονα, η καλύτερη αλληλεγγύη και επιτακτική ανάγκη είναι το άνοιγμα ξανά των μετώπων πάλης και στην Ελλάδα για την ανατροπή των Μνημονίων Ι και ΙΙ, του συνολικού αντεργατικού σφαγείου κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ.
Τον Δεκέμβρη του 2008 και τον Μάη του 2010 οι Γάλλοι έλεγαν «Να γίνει της Ελλάδας».
Τώρα εμείς βροντοφωνάζουμε: ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...