Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Δύσκολοι καιροί για…πρίγκιπες!

Εμείς, οι εργαζόμενοι στα «Ελληνικά Γράμματα», αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε συγγνώμη από τον πρίγκιπα Παύλο (Γερουλάνο), τον οποίο κακώς ορισμένοι εξακολουθούν να τον αποκαλούν με τον ταπεινό τίτλο του υπουργού Πολιτισμού.
Εδώ και ένα μήνα εμείς, οι άξεστοι λαϊκοί, ενοχλούμε συνεχώς την Α.Ε. τον Πρίγκιπα με τριτεύοντα ζητήματα όπως τις απολύσεις στα «Ελληνικά Γράμματα», το μέλλον των οικογενειών μας και τις εξελίξεις στο χώρο του βιβλίου που, κατά κανόνα, διαβάζουν απλοί ποπολάροι.
Οι οχλήσεις μας ξεπέρασαν κάθε όριο την περασμένη Πέμπτη, 21/10, όταν ενδεδυμένοι με απλό ένδυμα περιπάτου είχαμε το θράσος να επισκεφθούμε το πριγκιπικό ανάκτορο (υπουργείου Πολιτισμού για κάποιους αδαείς) και να ζητήσουμε, άκουσον άκουσον, συνάντηση μαζί του.
Το αίτημά μας, όπως ήταν φυσικό, απορρίφθηκε μετά βδελυγμίας από τον πρίγκιπα και τους αυλικούς του, αφού βέβαια μας έκαναν την τιμή να μας ανεχθούν επί δίωρον στο πριγκηπικό πεζοδρόμιο.
Εμείς οι απλοί θνητοί δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να ξαναενοχλήσουμε τον πρίγκιπα, καταλάβαμε το πόσο δύσκολο είναι να ασχολείται με τα προβλήματα των κοινών θνητών και του ευχόμαστε στο επόμενο ταξίδι του στην πραγματική του πατρίδα (United States of America) «καλά ψώνια»!
Υ.Γ. : Δε θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο για την κοπιάζουσα κ. Διαμαντοπούλου, η οποία, επίσης, αρνήθηκε να μας δεχθεί επί ενάμιση μήνα. Κατανοούμε τη δυσκολία που αντιμετωπίζει στην προσπάθειά της να ξεπουλήσει την ανώτατη εκπαίδευση στις επιχειρήσεις. Άξεστοι φοιτητές της επιφυλάσσουν την ίδια τύχη που είχαν και οι προκάτοχοί της στο υπουργείο Παιδείας. Τη συμπονούμε και τη νύχτα που θα φεύγει από το υπουργείο της θα είμαστε στο δρόμο να κρατάμε το φανάρι.

Γενική Συνέλευση των Εργαζομένων στα «Ελληνικά Γράμματα»




πηγή:  ellgrergazomenoi.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...