Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Aντικαπιταλιστική πάλη και διέξοδος η μόνη λύση απέναντι στον χρεοκοπημένο καπιταλισμό!

antarsya_june11.gifΚλιμάκωση των αγώνων, ανατρεπτικό περιεχόμενο, αντικαπιταλιστική πάλη και διέξοδος η μόνη λύση απέναντι στον χρεοκοπημένο καπιταλισμό!

- Πολιτική εξόρμηση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε όλη τη χώρα.
- Δόθηκε στη δημοσιότητα και η εισήγηση για το οργανωτικό του Μετώπου
- Συνέντευξη τύπου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ την Τρίτη 4/10
- Συνελεύσεις παντού για την 1η Συνδιάσκεψη του Μετώπου, 29-30 Οκτώβρη 

«Την ώρα που η κυβέρνηση περικόπτει άγρια τους μισθούς σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, προχωρεί σε μια ανελέητη εξοντωτική φοροεπιδρομή στους μισθωτούς, στους εργαζόμενους, στους ανέργους, στους αυτοαπασχολούμενους. Μας κόβουν τα μισά και μας αρπάζουν τα διπλά!» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ που καλεί σε μαζική ανυπακοή και κλιμάκωση των αγώνων.
Την ώρα που η πολιτική τους χρεοκοπεί, που η εργατική οικογένεια οδηγείται στην πτώχευση, η ιερή συμμαχία κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ θέλουν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος, για να αποφύγει η χώρα την χρεοκοπία. Στην πραγματικότητα, αυτοί μας οδηγούν σε χρεοκοπία και μάλιστα με τους όρους των τραπεζών και των πολυεθνικών, της ΕΕ και του ΣΕΒ. 
Υπάρχει και άλλος δρόμος, είναι ο δρόμος της αντικαπιταλιστικής ανατροπής για την επιβολή των συμφερόντων του εργαζόμενου λαού.
Με παύση πληρωμών στους τραπεζίτες και διαγραφή του χρέους, ρήξη και έξοδο από το ευρώ και την ΕΕ, εθνικοποίηση χωρίς αποζημίωση και με εργατικό έλεγχο των τραπεζών, των ΔΕΚΟ και των επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας, για ριζική ανακατανομή πλούτου με αύξηση μισθών – συντάξεων – δημόσιων δαπανών (που καλύπτουν ανάγκες και δίνουν δουλειές) και με άγρια φορολόγηση του κεφαλαίου και κτύπημα των κερδών του, για κατάργηση των χρεών ανέργων και φτωχών στις τράπεζες. Δεν πληρώνουμε τα χαράτσια και το χρέος τους. 
Συνέντευξη Τύπου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ την Τρίτη 4 Οκτώβρη, στις 12:30 μ.μ., στην ΕΣΗΕΑ, όπου θα παρουσιαστεί η πορεία προς την 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, το διήμερο 29-30 Οκτώβρη. Θα παρουσιαστούν η πολιτική και η οργανωτική εισήγηση, στο φόντο της σκληρής ταξικής και πολιτικής αναμέτρησης που εκτυλίσσεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...