Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Συγκλονιστικό ποτάμι ανατροπής! Να ανατραπεί η κυβέρνηση και η πολιτική της!

Δείτε φωτογραφίες από την διαδήλωση της 19 Οκτώβρη
Ο μεγαλύτερος Πανεργατικός-παλλαϊκός ξεσηκωμός μετά τη μεταπολίτευσηήταν οι σημερινές απεργιακές συγκεντρώσεις στην Αθήνα και σε δεκάδες πόλεις της χώρας..
Με τη μεγαλύτερη, την πιο μαζική και πολιτική απεργιακή κινητοποίηση εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα με πρωτομάχους τους ηρωικούς απεργούς των ΟΤΑ, με μαζική συμμετοχή νεολαίας και άλλων φτωχών λαϊκών στρωμάτων. Με πρωτόγνωρες συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις σε όλες τις πόλεις της χώρας. Με μαζικό καθολικό το σύνθημα να πέσει η λαομίσητη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η τρόικα, ΕΕ και ΔΝΤ.Με μαζική την απαίτηση για ανατροπή της αντεργατικής επίθεσης, να «πάρουμε πίσω» τα κλεμμένα σε μισθούς, υγεία, παιδεία. 

Πρόκειται για ένα νέο αποφασιστικό βήμα, για ένα νέο απειλητικό πολιτικό μαζικό εργατικό και λαϊκό κίνημα απέναντι σε κάθε κυβέρνηση του κοινωνικού πολέμου που δεν υποχωρεί στην ιδεολογική τρομοκρατία του Παπανδρέου, του Βενιζέλου και της Τρόικας του ΠΑΣΟΚ, που αποδοκιμάζει-απομονώνει τις εχθρικές στο κίνημα ομάδες που απειλούν και επιτίθενται τραμπούκικα σε αγωνιστές και διαδηλωτές. 
ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ-ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ για να ρίξουμε τη λαομίσητη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να ματαιώσουμε τα κάθε είδους αντιδραστικά αντιλαϊκά σχέδια, για την ανατροπή της αντεργατικής επίθεσης κεφαλαίου-κυβερνήσεών του,  ΕΕ και ΔΝΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...