Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ξεκίνησε η 1η Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ


Με πάνω από 900 εκλεγμένους αντιπροσώπους από όλες τις επιτροπές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και εκατοντάδες μέλη του Μετώπου, ξεκίνησαν το Σάββατο 29 Οκτώβρη στο εκθεσιακό κέντρο στο άλσος Περιστερίου οι εργασίες της 1ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Μέσα σε συντροφικό και αγωνιστικό κλίμα, με αισιοδοξία και γόνιμο προβληματισμό, τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κάνουν ένα σοβαρό βήμα για την συγκρότηση και πολιτική αποτελεσματικότητα του Μετώπου. Η εισήγηση του κεντρικού συντονιστικού παρουσιάστηκε λίγο μετά τις 2.00 μ.μ. και ακολούθησαν δεκάδες ομιλίες αντιπροσώπων. Όπως τονίζει και η εισήγηση της Συνδιάσκεψης «Δυόμισι χρόνια μετά την ίδρυσή της, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ όχι μόνο άντεξε, διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες αλλά και περιγελώντας τις ίδιες της τις αδυναμίες, έφτασε στο σημερινό σημείο όπου χιλιάδες αγωνιστές συσπειρώθηκαν στις γραμμές της, ενώ πολλοί περισσότεροι θα ενταχθούν στο αμέσως ερχόμενο διάστημα, με τις ενωτικές και μάχιμες πολιτικές και οργανωτικές αποφάσεις της πρώτης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψής μας.»
Την 2η μέρα της Συνδιάσκεψης, Κυριακή 30 Οκτωβρίου, θα συνεχιστούν οι ομιλίες, ενώ οι εργασίες θα ολοκληρωθούν το απόγευμα με τις ψηφοφορίες για τις αποφάσεις της Συνδιάσκεψης και την εκλογή των οργάνων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.Αναλυτικά νέα, παρουσίαση της εισήγησης και των αποφάσεων και ενημέρωση για όλη την Συνδιάσκεψη θα αναρτηθεί μετά το τέλος των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...