Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Οι Σοσια-ληστές του ΠΑΣΟΚ, Είναι Δολοφόνοι, Είναι και γελοίοι!

Πραγματικά η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αυτό το τσούρμο κουστουμαρισμένων μπράβων των τραπεζιτών, των τοκογλύφων, των εργολάβων, των ξενοδόχων και των εφοπλιστών που ηγούνται ο Παπανδρέου, ο Βενιζέλος και ο Πάγκαλος αποδεικνύουν καθημερινά τις σύμφυτες ιδιότητες τους: απληστία, μίσος για τον εργαζόμενο κόσμο και τους αγώνες του, υποκρισία, γελοιότητα. Διεφθαρμένοι, Διαπλεκόμενοι Υπηρέτες των πιο τρελών αντεργατικών επιδιώξεων των πλουσίων.
Μια μέρα μετά το 48ωρο όργιο της βάρβαρης καταστολής και του χημικού πολέμου, των χακί Ματατζήδων ΕΣ-ΕΣ, με το οποίο ο υπουργός ΠΡΟΠΟ θέλησε να εξοντώσει το κίνημα των Αγανακτισμένων και να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα του λαού μας, πραγματοποιείται μια μοναδική Φάρσα: Στην Αθήνα που όποιος περπατά τους δρόμους της βλέπει αίματα διαδηλωτών και μπουκώνει από τα δακρυγόνα, πραγματοποιούνται Τριήμερες εργασίες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς!
Μάλιστα, καλά διαβάσατε. Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς παραθέτει γεύμα στα μέλη της Διεθνούς που φτάνουν σήμερα στην Αθήνα για τις εργασίες του Συμβουλίου, που αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 300 εκπρόσωποι κομμάτων-μελών της οργάνωσης.

Δηλαδή, θα μαζευτούν στην Αθήνα, θα φάνε και θα πιούνε στα καλύτερα ξενοδοχεία, που φυσικά θα πληρώσουμε εμείς, για να συζητήσουν μεταξύ άλλων για την οικονομική κρίση σε παγκόσμιο επίπεδο και στην Ελλάδα. Τις εργασίες του Συνεδρίου θα κηρύξει ο Γ.Παπανδρέου, δύο μέρες μετά το πρωτοφανές όργιο κρατικής βίας που απαιτήθηκε για να ψηφιστεί η αντεργατική και αντικοινωνική Μεσοπρόθεσμη λαίλαπα, που εξασφαλίζει τα κέρδη των τραπεζιτών-τοκογλύφων, χρησιμοποιεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία ως αναλώσιμους για να διασωθεί το ευρώ και η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση του κόσμου του πλούτου, βάζει τις βάσεις για τους νέους γύρους καπιταλιστικής κερδοφορίας με την κατάργηση κάθε εργασιακού δικαιώματος και το ξεπούλημα της κοινωνικής ιδιοκτησίας.
Το πρώτο θέμα της ατζέντας του Συμβουλίου είναι: «Στηρίζουμε την Ελπίδα των Πολιτών στον Αραβικό κόσμο-Μοιραζόμαστε το όραμα για Ελευθερία και Δικαιώματα για όλους».

Συγγνώμη, από την Τυνησία μέχρι την Αίγυπτο, από την Λιβύη μέχρι την Συρία, οι λαοί δεν ξεσηκώθηκαν ενάντια σε δικτατορικά, διεφθαρμένα και τυραννικά καθεστώτα Σοσια-ληστών; Οι ηγέτες αυτών των χωρών που αντιμετώπισαν με δακρυγόνα, παραστρατιωτικούς και τανκς τα κινήματα των Αγανακτισμένων δεν ήταν Σύντροφοι του Γ.Παπανδρέου; Εξάλλου, την ίδια σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική δεν ακολουθεί και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με την απαραίτητη χρήση ωμής κρατικής βίας, μετατρέποντας τις ελληνικές πόλεις σε θαλάμους καρκινογόνων αερίων; Καταργώντας κάθε Δικαίωμα, Παραβιάζοντας κάθε Ελευθερία;
Το δεύτερο θέμα είναι: «Για να γίνει η Ειρήνη στη Μέση Ανατολή Πραγματικότητα: Στόχος Ένα Παλαιστινιακό Κράτος-Ασφαλή και Αναγνωρισμένα Σύνορα για Ισραήλ και Παλαιστίνη».
Η Σοσια-ληστική Υποκρισία ξεχειλίζει. Αυτοί δεν είναι οι αφυδατωμένοι τεχνοκράτες, οι στυγνοί αστοί ευρωπαίοι πολιτικοί που πάντα στήριξαν το Ισραήλ στις «αντιτρομοκρατικές του εκστρατείες», πάντα έστειλαν τα μισθοφορικά τους στρατεύματα είτε ως ΝΑΤΟ είτε ως ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ να επέμβουν βάρβαρα σε Βαλκάνια και Αφγανιστάν, Ιράκ και Λιβύη για να εξασφαλίσουν τα ιμπεριαλιστικά τους συμφέροντα; Δημιουργώντας εκατόμβες Αμάχων-Παράπλευρων Απωλειών, δρώντας ως Κατοχική Δύναμη για την επιβολή του Ανθρωπισμού και της Δυτικής τους Δημοκρατίας, Ρε Γαμώτο!
Η σοσιαλιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που οικοδομεί στρατηγική συμμαχία με το κράτος τρομοκράτη Ισραήλ, πραγματοποιεί στρατιωτικές ασκήσεις με τις ισραηλινές δυνάμεις που προετοιμάζονται να επιτεθούν στο Ιράν, που ουσιαστικά καταδικάζει τον Στόλο της Ελευθερίας που επιχειρεί να σπάσει τον Παράνομο Αποκλεισμό του φυλακισμένου Παλαιστινιακού λαού στη Γάζα και ανέχεται πράξεις σαμποτάζ εις βάρος πλοίων που ελλιμενίζονται σε ελληνικά λιμάνια από τα καθάρματα των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών, μιλά για Ειρήνη!

Μονόδρομος πλέον του κινήματος μας η ανατροπή της κυβέρνησης
της αντεργατικής λεηλασίας, της ωμής κρατικής καταστολής και της πολεμοκαπηλείας.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...