Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Συνέλευση της επιτροπής «Δέν χρωστάω, Δέν πουλάω, Δέν πληρώνω»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΙΟΥΛΗ 2011 ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΚΙΝΗ-ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΩΡΑ: 6:00 μμ

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ - ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΑ - ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΕΕ - ΔΝΤ

Tην περίοδο που μας πέρασε αποκαλύφτηκε ακόμη πιο πολύ το προσωπείο της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και των πολιτικών, οικονομικών και δημοσιογραφικών της στηριγμάτων.
Ενεργοποιήθηκαν οι πιο σκληροί, βίαιοι, κατασταλτικοί μηχανισμοί για να κάμψουν το αναπτυσσόμενο αγωνιστικό φρόνημα του λαού, οι πιο χυδαίοι, εκβιαστικοί και παραπλανητικοί χειρισμοί για να αποτραπεί η ανάπτυξη πλατιού μαζικού αγωνιστικού κινήματος αντίστασης και ανατροπής των νεοφιλελεύθερων πολιτικών της κυβέρνησης της ΕΕ και του ΔΝΤ.
Ιδιαίτερα ανησύχησαν και χτύπησαν με ακραία βίαιο κατασταλτικό μηχανισμό το εργατικό κίνημα με αποκορύφωμα τις ημέρες της 48ωρης Γενικής Απεργίας που οι εργαζόμενοι έβαζαν την δική τους ταξική και αγωνιστική σφραγίδα στις πλατείες και στο Σύνταγμα.
Η παρουσία, η συμβολή, η αποτίμηση της δικής μας συλλογικότητας όλο αυτό το διάστημα αλλά και οι υποχρεώσεις που πηγάζουν για την εξέλιξη του κινήματος θα μας απασχολήσουν συλλογικά και δημιουργικά στην Συνέλευση της Επιτροπής την ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΙΟΥΛΗ στις 18.00 στην αίθουσα Γκίνη στο Πολυτεχνείο.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ - ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ - ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ
ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΣ
ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΙΟΥΛΗ 18:00
ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΚΙΝΗ - ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...