Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Παράσταση διαμαρτυρίας για τις διώξεις των διαδηλωτών στη Θεσσαλονίκη

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα το μεσημέρι στις 13:00, θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης για τις διώξεις 17 ατόμων, για τα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου.
Την 28η Οκτωβρίου χιλιάδες λαού, βρίσκονται στους δρόμους όλης της Ελλάδας και μετατρέπουν τις παρελάσεις σε συλλαλητήρια ενάντια στην κυβερνητική πολιτική. Το ΌΧΙ του 1940 ενάντια στο φασισμό επανοηματοδοτείται και οι παρελάσεις πραγματοποιούνται μπροστά στο λαό.
Είκοσι ημέρες μετά 17 άτομα, λαμβάνουν κλήσεις για να δώσουν εξηγήσεις στην ασφάλεια, προκειμένου να ασκηθούν εις βάρος τους συγκεκριμένες διώξεις. Άμεσα ένα ευρύ κίνημα συμπαράστασης σχηματίζεται και χιλιάδες πολιτών δηλώνουν ότι «ήμουν και εγώ στην Παρέλαση», αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη για τα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου.

Είναι προφανές ότι κυβέρνηση και κατασταλτικοί μηχανισμοί προσπαθούν να τρομοκρατήσουν όλα τα αγωνιζόμενα κομμάτια της κοινωνίας.
Δηλώνουμε ότι δεν μας τρομάζουν, αλλά μας εξοργίζουν.
Απαιτούμε η δίωξη των 17 να σταματήσει Τώρα.
Καλούμε όλο το λαό της Θεσσαλονίκης να βρεθεί τη Δευτέρα το μεσημέρι, στις 13:00 στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, στη μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στην εισαγγελία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...