Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Απεργιακός ξεσηκωμός στα ΜΜΕ

Πάνω από 3.000 απεργοί των ΜΜΕ διαδήλωσαν ξεκινώντας από την ΕΣΗΕΑ, μέχρι το υπουργείο Εργασίας και στη συνέχεια στο υπουργείο Οικονομίας, για να καταλήξει ένα σημαντικό τμήμα τους και πάλι στην ΕΣΗΕΑ όπου έγινε ανοιχτή συζήτηση, η οποία κατέληξε σε ψήφισμα που ζητάει απεργιακή κλιμάκωση με συγκεκριμένο τρόπο, τόσο στις ημέρες (να χτυπάει τα φύλλα του Σαββατοκύριακού), όσο και στα απαιτούμενα απεργιακά μέτρα.
Έξω από το υπουργείο Εργασίας, εκτός των εκπροσώπων των κλαδικών σωματείων, μίλησαν οι εργασιακοί εκπρόσωποι του Σκάι, της Απογευματινής και του ΔΟΛ, ενώ δεν μίλησε, γιουχαΐστηκε και αποδοκιμάστηκε έντονα ο Σόμπολος, ο οποίος φυγαδεύτηκε μέσα στο υπουργείο. Μετά τους χαιρετισμούς η διαδήλωση (χωρίς το ΠΑΜΕ που αποχώρησε) συνέχισε μέχρι το υπουργείο Οικονομίας.
Παλμός, μαχητικότητα, αγανάκτηση και διάθεση για συνέχεια, χαρακτήρισαν την απεργιακή διαδήλωση. Εκτός των συνθημάτων που έχουμε ήδη αναρτήσει πριν την απεργία, ακούστηκαν και τα: «Ψυχάρης-Αλαφούζος και υπουργοί με 600 ευρώ να ζήσουνε αυτοί», «Ανυπακοή-απεργία διαρκή», «Αλήτες, ρουφιάνοι, εκδότες, καναλάρχες», κλπ

πηγή: http://nasosbratsos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...