Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Τώρα και Χαφιέδες;

από http://antistasigr.blogspot.com/

Ένδειξη απο παλιότερη ανάρτηση στη σελίδα του
ΠΑΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ της Πάτρας.

Όλα τα υπόλοιπα απίθανα-εμπαθή και κομπλεξικά επίθετα που προσάπτει η ψυχοπαθής ηγεσία του ΠΑΜΕ ΠΑΤΡΑΣ στην ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α και άλλες δυνάμεις της Αριστεράς,θα μπορούσαν να ενταχθούν στη λογική και την κουλτούρα που καλλιεργεί επιμελώς και συστηματικά η ηγεσία του ΚΚΕ.
Αλλά το γεγονός ότι στην ανακοίνωσή του παραβλέπει με εξοργιστικό τρόπο να καταγγείλει την πρωτοφανή αγριότητα των δυνάμεων καταστολής στην πορεία του Πολυτεχνείου της Πάτρας και αντ'αυτού να καταγγέλλει τα θύματά της, μόνο ώς πολιτική τύφλωση μπορεί να ερμηνευθεί.
Εκεί όμως που ξεπερνιέται κάθε όριο είναι ο χαφιέδικος τρόπος που αναφέρεται στο "Παράρτημα" και στην αναφορά περι ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ σε αυτό,προτρέποντας στην ουσία την αστυνομία να προβεί σε έρευνες και ελέγχους,διαμορφώνοντας το υπόβαθρο για τη στοχοποίηση ενός ανεξάρτητου κοινωνικού χώρου.
Όπου λοιπόν δέ φτάνει το μάτι της αστυνομίας προλαβαίνει η ...γλώσσα του ΠΑΜΕ Πάτρας.;Ας τους μαζέψει η ηγεσία τους ή αλλιώς ας δικαιολογήσουν γιατί χρησιμοποιούν μεθόδους που στην Αθήνα συναντάμε απο την απέναντι πλευρά.
Όλα αυτά δέν προκαλούν μόνο θλίψη,μιάς και εκπορεύονται απο συναγωνιστές,αλλά και απορία μίας και εκτοξεύονται την ώρα που η ψυχολογική και ουσιαστική ενότητα στο κίνημα και στους αγώνες  δέν είναι μόνο όρος για την ανατροπή της επίθεσης,αλλά προβληματισμός και απαίτηση μιάς μεγάλης μερίδας του κόσμου του αγώνα και της Αριστεράς.

Αποσπάσματα απο τη σελίδα.. pamepatras.blogspot.com

Τα συνδικαλιστικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, οι δήθεν «αντιεξουσιαστές», μαζί με τον δήμαρχο που στήριξε μερίδα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, μαζί με τον ΣΥΝ, τον Κουβέλη και το Λάος, και η λεγόμενη «Ανταρσύα» πορεύτηκαν μαζί σε μια πορεία «τιμής» για το Πολυτεχνείο!!
Νωρίτερα στο πλαίσιο του «γιορτασμού» κάψανε μερικούς κάδους, πέταξαν πέτρες, στήσανε το σκηνικό που θα επέτρεπε την απόκρυψη της μεγαλειώδους εργατικής-λαικής διαδήλωσης που οργάνωσε το ΠΑΜΕ, καθώς και την κατασυκοφάντηση των μηνυμάτων της παλλαϊκής εξέγερσης του Νοέμβρη.
Πότε θα σταματήσει το τοπικό ΠΑΣΟΚ να στεγάζει με έξοδα των Πατρινών εργαζομένων το παρακράτος στο παράρτημα;
Το ΠΑΜΕ έτσι κι αλλιώς θα ενημερώσει την εργατική και το λαό, με πλατιά καμπάνια, αποκαλύπτοντας τους μηχανισμούς που οργανώνουν, στηρίζουν και εκτρέφουν το αυγό του φιδιού μέσα στο δημαρχιακό μέγαρο, τη Γεροκοστωπούλου και το Παράρτημα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ, ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΙΣ «ΣΥΜΜΑΧΕΣ» ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ. 

Το γεγονός ότι τα κλειδιά του ιστορικού χώρου του Παραρτήματος έχουν παραδοθεί σε ομάδες που κάνουν διακίνηση ναρκωτικών και σε παρακρατικούς προβοκάτορες, επαγγελματίες κουκουλοφόρους που πετάνε πέτρες και καίνε κάδους, δίνοντας πολύτιμα όπλα και επιχειρήματα στην μαύρη κυβερνητική προπαγάνδα, εξηγεί το γιατί η δημοτική και νομαρχιακή πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ στεγάζει αυτές τις ομάδες. Εξηγεί το ποιος έχει συμφέρον και τρίβει τα χέρια του από αυτές τις πρακτικές.Γιατί δεν βγάζει κιχ ο νέος δήμαρχος ή μήπως ήταν κι αυτός στην «συγκέντρωση του πετροπόλεμου και των καμένων κάδων» που οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ και οι ομάδες που καθιερωμένα πλέον συμμαχούν και πορεύονται μαζί του;
Γιατί ο κύριος Δημαράς δεν δεσμεύεται για την αποπεράτωση των εργασιών στον ιστορικό χώρο του Παραρτήματος και την απόδοση του στους οργανωμένους φορείς του εργατικού-λαικού κινήματος;
Για παράδειγμα όταν τα παιδιά της «Ανταρσύας», μαζί με το ΠΑΣΟΚ παίζανε πετροπόλεμο με τα ΜΑΤ, συνδικαλιστές και εργαζόμενοι έκαναν μαζική παράσταση διαμαρτυρίας σε ιδιωτικό συνεργείο καθαρισμού το οποίο χρωστά δεδουλευμένα μηνών σε δεκάδες εργαζόμενες μητέρες.

Δείτε επίσης τη σχετική ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...