Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ της περιφερειακής κίνησης Κεντρικής Μακεδονίας «ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ – ΑΝΤΑΡΣΙΑ σε κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ-Καλλικράτη»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η περιφερειακή κίνηση Κεντρικής Μακεδονίας «ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ – ΑΝΤΑΡΣΙΑ σε κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ-Καλλικράτη» καταγγέλει την προσπάθεια φίμωσής της. Με έκπληξη ενημερωθήκαμε σήμερα την κλήση μας σε απολογία ενώπιον της Επιτροπής Ελέγχου εκλογικών παραβιάσεων για την ανάρτηση πέντε πανώ και την επικόλληση τριάντα αφισών στις Σέρρες, πράξεις για τις οποίες απειλούμαστε με πρόστιμο τουλάχιστον 50.000 Ευρώ!!
Η αντιδημοκρατικότητα της μεθόδευσης αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι το Αστυνομικό Τμήμα Σερρών που έκανε την καταγγελία δεν «είδε» τα δεκάδες πανώ και γιγαντοαφίσες των συνδυασμών Ψωμιάδη και Μπόλαρη. Η περιφερειακή κίνηση Κεντρικής Μακεδονίας «ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ – ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΕ κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ-Καλλικράτη» προσπάθησε να επικοινωνήσει και να φέρει το μήνυμα της αντίστασης και της ανατροπής με μηδαμινά οικονομικά μέσα και βιώνοντας τον αποκλεισμό από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Δεν θα καταφέρουν να μας κλείσουν το στόμα! Όσο και εάν προσπάθησαν να το αποσιωπήσουν συστηματικά σε όλη την προεκλογική περίοδο, σήμερα υπάρχει ένα υπαρκτό αντικαπιταλιστικό πολιτικό ρεύμα στην Κεντρική Μακεδονία και σε όλη την Ελλάδα, ένας υπαρκτός και υπολογίσιμος πόλος στην κοινωνία και την Αριστερά. Οι απόψεις που επιμένουν στην ανατροπή του σφαγείου κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ, που διαλέγουν το δρόμο του ανυποχώρητου αγώνα, που επιδιώκουν σε αυτήν την βάση την κοινή δράση της αριστεράς, που αρνούνται τις λογικές της συναλλαγής κερδίζουν έδαφος μέσα στην κοινωνία. Η περιφερειακή κίνηση Κεντρικής Μακεδονίας «ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ – ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΕ κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ-Καλλικράτη» που στην πρώτη της παρουσία κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 16.000 ψήφους και να εκλέξει περιφερειακό σύμβουλο τον επικεφαλής της Γ. Κούτρα, είναι αναπόσπαστο τμήμα αυτού του ρεύματος και θα συνεχίσει παρά τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις, τους εκβιασμούς, τη φίμωση και τις απειλές.​
Καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Περιφέρεια (Τ. Οικονομίδη και καθ. Ρωσσίδη) αύριο, Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010 στις 11:30 πμ ενόψει της κρίσης της υπόθεσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...