Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Αόρατες εντολές της ΓΑΔΑ στα ΜΑΤ


index.jpg
To Kέντρο Επιχειρήσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής δίνει εντολές από συγκεκριμένη συχνότητα σε επικεφαλής διμοιριών των ΜΑΤ που επιχειρούν κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων, οι οποίες δεν καταγράφονται, όπως γίνεται με τις άλλες συχνότητες.
Την καταγγελία αυτή έκανε την Παρασκευή η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής με έγγραφο που απέστειλε προς τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. κ. Ν. Παπαγιαννόπουλο και κοινοποιήθηκε στον Υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ κ. Ν. Σερέτη και τον Αττικάρχη κ. Ι. Λιούκα.

Οπως αναφέρεται στο έγγραφο της ΕΑΣΥΑ «πληροφορηθήκαμε από συναδέλφους της ΥΜΕΤ ότι στο Κέντρο Επιχειρήσεων διαβιβάζονται διαταγές από τη συχνότητα "83" η οποία δεν καταγράφεται σε αρχείο και τούτο δημιουργεί μείζον θέμα και ερωτήματα: Για ποιο λόγο δεν γίνεται το ίδιο όπως στις άλλες συχνότητες; Τι εξυπηρετεί; Πως θα διαπιστωθεί, αν παραστεί ανάγκη, τι ακριβώς και πότε διαβιβάζεται η κάθε διαταγή και από ποιον;»
Συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των αστυνομικών σημειώνουν μάλιστα ότι πολλές φορές επικεφαλής των διμοιριών των ΜΑΤ εξαιτίας αυτών των «αόρατων» εντολών, που δεν καταγράφονται από καμία υπηρεσία, εγκαλούνται για μη ορθή εκτέλεση διαταγών που τους έχουν δοθεί από το Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ. 

πηγή: alterthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...