Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Ανθρωποι και ποντίκια στο Πεντάγωνο!


ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ
Σήμερα, μπροστά στα σκαλιά του Πενταγώνου αποδείχτηκε ότι μας κυβερνά με αυταρχικό τρόπο, που κάνει πολλούς να μιλούν για Δικτατορία, μια συγκυβέρνηση των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ που απαρτίζεται από πολιτικούς ποντίκια! Φοβισμένες, δημοσιοσχετίστικες τηλεπερσόνες που κάνουν πολιτική τη δυστυχία μας και την ταξική μας υποδούλωση με το γκλομπ του Πραιτοριανού Ματατζή, τη λάμα του Χρυσαυγίτη και τον αδέκαστο δικαστή, των λεκιασμένων παραδικαστικών κυκλωμάτων.
Την ώρα λοιπόν που οι πεινασμένοι αλλά υπερήφανοι διαδηλωτές των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά εισέβαλαν στο Πεντάγωνο διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους, την οριστική και βιώσιμη λύση για τα ναυπηγεία, δικαίωμα στη δουλειά με πλήρη εργασιακά δικαιώματα, κόντρα στο εξοντωτικό μέτρο της εκ περιτροπής εργασίας μια φορά τη βδομάδα που έχει επιβάλλει η εργοδοσία του Σάφα, μαριονέτα γερμανικών και αραβικών οικονομικών συμφερόντων, αποτέλεσμα των συμφωνιών Βενιζέλου-Γερμανών πρώην ιδιοκτητών, οι πολιτικοί προϊστάμενοι του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κρύφτηκαν στις τρύπες τους: ο ΥΕΘΑ Π. Παναγιωτόπουλος που κυνηγά τις κάμερες και τα τηλεοπτικά παράθυρα, που χαριεντίζεται μόνο επισήμους και εμπόρους όπλων, αρνήθηκε να τους δεχτεί! Ο ΥΦΕΘΑ Δ. Ελευσινιώτης που γνωρίζει άψογα το θέμα των Ναυπηγείων, δήλωσε έκπληκτος, γιατί όπως έλεγαν άνθρωποι του είχε προγραμματισμένο ραντεβού.
Απέναντι λοιπόν στους εκατοντάδες εργάτες των Ναυπηγείων που δυστυχούν εξαιτίας τους, έστειλαν, ποιον άλλον, τον Α/ΓΕΕΘΑ Κωσταράκο, τον άνθρωπο για τις βρώμικες δουλειές, αφού για αυτό τον επέλεξαν Γ.Παπανδρέου και Π.Μπεγλίτης, για αυτό τον κράτησαν οι Δ.Αβραμόπουλος και Π.Παναγιωτόπουλος. Με την πρόσφατη εμπειρία του λοιπόν από την τρομοκράτηση των στρατιωτικών με στόχο να κάμψει τις αγωνιστικές τους διαθέσεις, στάλθηκε απέναντι τους διαδηλωτές για να τους εμποδίσει να μπουν στο Πεντάγωνο, αναζητώντας τους υπουργούς για να συνομιλήσουν, και κέρδισε χρόνο μέχρι να έρθουν τα ΜΑΤ. Μάλιστα, ο καλοζωισμένος, χορτάτος, καλοσιδερωμένος, με τη μεγάλη θέση και φήμη ΑΓΕΕΘΑ τους έκανε και παρατήρηση γιατί μπήκαν μέσα στο στρατόπεδο, κρατώντας μαύρες σημαίες! Φαίνεται όμως ότι το στρατιωτικό και πολιτικό κατεστημένο έχει χάσει το μέτρο, γιατί το Πεντάγωνο είναι ο Ναός της Μίζας ( Μόλις χθες έπιασαν τον Σμπώκο, για να κάνει παρέα στον Τσοχατζόπουλο. Ο πρόεδρος της Βουλής Β.Μεϊμαράκης ως ΥΕΘΑ χαρακτηρίζονταν από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ ως προστάτζας για τα δωράκια για τις γαλλικές FREMM. Στις λίστες της ντροπής συναντούμε ακόμη τον πρώην ΥΕΘΑ της ΝΔ Σπ.Σπηλιωτόπουλο κλπ.κλπ.κλπ.). Εκεί γίνονται οι συμφωνίες και τα σχέδια για την συμμετοχή των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ και να κερδίζουν συμβόλαια οι Έλληνες επιχειρηματίες.
Το Πεντάγωνο επομένως έχασε την «εθνική» του αίγλη, καθώς αποκαλύφθηκε η ταξική του οντότητα. Ο άγιος ξυλοδαρμός εκατοντάδων εργατών διαδηλωτών και ο τραυματισμός αρκετών από αυτούς από τους Ματατζήδες μπράβους του αστικού συστήματος εξουσίας, η πρωτόγνωρη και εξίσου ακραία αυταρχική διαταγή σύλληψης όλων των διαδηλωτών που βρίσκονταν εντός του Πενταγώνου αποκαλύπτει την πραγματική ουσία του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού. Είναι συνέχεια της βίαιης καταστολής της μεγάλης πανεργατικής απεργίας της 26ης Σεπτεμβρίου, των συλλήψεων καταληψιών μαθητών, της παραβίασης του Πανεπιστημιακού Ασύλου από την ΕΛ.ΑΣ., την κτηνώδη βία αστυνομικών αρχών και Χρυσαυγιτών κατά μεταναστών και αντιφασιστών. Μόνο έτσι μπορεί να επιβληθεί ο εργασιακός και κοινωνικός μεσαίωνας, που εξασφαλίζει τα κέρδη τους.
Η ακραία όμως αυτή κατασταλτική βία και η επίδειξη κρατικής τρομοκρατίας είναι απόδειξη του φόβου κοινωνικής εξέγερσης που φωλιάζει στις χρυσές κρύπτες της άθλιας συγκυβέρνησης και του ταξικού-αυταρχικού-ιμπεριαλιστικού Ε.Ε. Οικοδομήματος. Ας κάνουμε λοιπόν τους φόβους τους πραγματικότητα. Ας Εξεγερθούμε. Όλοι στον Αγώνα. Κάτω τα χέρια από τους συναγωνιστές διαδηλωτές των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Άμεση Απελευθέρωση τους. Ενιαία Δημόσια Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη με παραγωγή για ειρηνικούς σκοπούς. Πρέπει τώρα οι εργαζόμενοι ενωμένοι να αγωνιστούμε για να τους ανατρέψουμε.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
 ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...